Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: AK Parti siyaseti vizyondur

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "AK Parti siyaseti, vesayetin, istikrarsızlığın, köhne zihniyetlerin, terörün, bozgunculuğun karşısında dimdik duranların siyasetidir. AK Parti siyaseti vizyondur, projedir, yatırımdır, ülkenin her bir ferdine, her bir beldesine samimiyetle, yürekten hizmet etmektir." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: AK Parti siyaseti vizyondur
Kasapoğlu, Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, toplantının hayırlı olmasını diledi.

AK Partili gençlerin, vatan sevgisi ve dava bilinciyle yetiştiğini belirten Kasapoğlu, "Milletin dertleriyle dertlenmekle kalmayıp bir araya gelen, çözüm üreten ve gayret gösteren siz gençlerle gurur duyuyoruz." ifadesini kullandı.

Kasapoğlu, gençlerin coşkusunun, ülkenin geleceği adına kendisini heyecanlandırdığını dile getirdi. 

Danışma meclisi toplantılarının, ülke açısından önemli olduğuna dikkati çeken Kasapoğlu, şunları kaydetti:

"Bu toplantılar öncelikle teşkilat mensuplarımızın bir araya gelmesine vesile olması bakımından büyük ehemmiyet taşır. AK Parti mensupları, kendilerini ülkeye hizmete adamış büyük bir ailenin fertleridir. Bir araya geldiğimizde gündemimiz daima Türkiye'dir, Türkiye'nin meseleleridir, milletimizin istikbalidir. Önceliğimiz milletimizin mutluluğu, ülkemizin istikrarı, atılımlarımızın devamlılığıdır. Bizim gündemimiz her zaman, Türkiye'nin nasıl daha iyi yerlere getirilebileceği, insanımıza hizmet standardının nasıl daha yükseklere taşınacağıdır. AK Parti'nin vizyonunu belirleyen temel unsur, milletimizin beklenti ve ihtiyaçları, insanlarımızın gelecek için kurduğu güzel hayallerdir." 



Kasapoğlu, her AK Parti toplantısında heyecan verici projelerin ve meselelerin, çözüme dair yol haritalarının ortaya çıktığını vurguladı.

Konuşması sırasında "Biz 'Reis' ile ölümüne" sloganları atan AK Partili gençlere seslenen Kasapoğlu, "Var olun gençler. İnşallah bu yolu ölümüne de olsa birlikte, el ele, omuz omuza yürüyeceğiz. Bizim her toplantımız ülkemizin sorunları için çözüm toplantılarıdır, gelecek için proje toplantılarıdır. Bugün de yine aynı basiretle, aynı kararlılıkla, aynı inançla bir araya geldik." şeklinde konuştu.

AK Parti'nin ülkenin geleceği ve umudu olduğunu söyleyen Kasapoğlu, "16 yıldır tarihe geçen büyük başarılarla taşıdığımız hizmet bayrağı, bugün sizlerin ellerindedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 16 yıldır gerçekleştirdiğimiz atılımları hiç ara vermeden yine sürdürecek olan sizlersiniz. Milletimizin umudunu daha da büyüterek geleceğe taşıyacak olan da sizlersiniz. Bu ülkenin istikrarını, büyüme irade ve azmini, milletimizin birlik ruhunu canlı tutacak olan da sizlersiniz. " değerlendirmesinde bulundu.

Kasapoğlu, milletin emanetini taşımanın büyük bir gurur olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"AK Parti siyaseti, millet iradesinden doğan, yolu milleti gösteren istikamet olan bir siyasettir. AK Parti siyaseti, ülkesine hizmet için ömrünü adayanların, milletinin yüzünü güldürmeyi temel hedef olarak belirleyenlerin siyasetidir. AK Parti siyaseti, vesayetin, istikrarsızlığın, köhne zihniyetlerin, terörün, bozgunculuğun karşısında dimdik duranların siyasetidir. AK Parti siyaseti vizyondur, projedir, yatırımdır, ülkenin her bir ferdine, her bir beldesine samimiyetle, yürekten hizmet etmektir. AK Parti siyaseti, sadece ülkesine değil, dünyadaki meselelere de duyarlı olmanın siyasetidir. AK Partili olmak nerede bir zulüm, bir haksızlık varsa onun karşısında dimdik durmak demektir."



Bakanlık olarak donanımlı gençler yetiştirmek, gençlerin hayallerine ulaşmasına katkı sağlamak için çalıştıklarını anlatan Kasapoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ülke olarak geleceğimizi teminat altına almak istiyorsak, gençliğimize gerekli değeri vermeli ve onları layıkıyla yarınlara hazırlamalıyız. Yarın için donanımlı kılmalıyız sizleri. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak kuruluş amacımız, ülkemizin gençliğine hizmet etmek yani ülkemizin yarınlarına yatırım yapmaktır. Kendilerini geliştirebilmeleri için gençlerimize, gençlik merkezlerimizde, gençlik kamplarımızda, yurtlarımızda ve hayatın her alanında destek olmak için gayret gösteriyoruz, çalışıyoruz. Biliyoruz ki siz gençler, bizlerin en büyük sermayesi, ülkemizin yarınları için en büyük umudumuzsunuz. Değerli öğrencilerimize, sosyal hayatlarında, öğrenim yıllarında ihtiyaç duydukları her tür ihtiyacı gidermeye, hizmet etmeye gayret gösteriyoruz."   

AK Parti'nin son 16 yılda ülke gençliğine önemli hizmetler verdiğini dile getiren Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığının Konya'ya yaptığı hizmetleri anlattı. 

Kasapoğlu, gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini bildirdi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş de yerel seçimlerin Türkiye için tarihi dönüm noktalarından biri olduğuna dikkati çekerek, milletin, her zaman olduğu gibi yerel seçimlerde de AK Parti'nin yanında duracağına inandığını ifade etti.

Toplantıda, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Koru da konuşma yaptı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English