Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Gecenin Kanunu" 3 Şubat'ta vizyona girecek

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck'in yapımcı, yönetmen ve oyuncu olarak yer aldığı, "Gecenin Kanunu" filmi, 3 Şubat'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin Kanyon AVM'deki basın gösteriminin ardından AA muhabirine değerlendirmede bulunan Sinefesto Genel Yayın Yönetmeni Serkan Baştimar, yapımın kostüm tasarımı ve görüntü yönetmenliği bakımından doyurucu olduğunu söyledi.

Baştimar, senaryonun yeterli olmadığını belirterek, "Operasyon Argo'nun ardından Ben Affleck yeniden tarihin sayfalarını karıştırıyor. Amerika'nın göçmenler tarafından yazılmış 'kanlı' geçmişine odaklanan 'Gecenin Kanunu', eski usul gangster ve aşk filmlerine selam eden bir roman uyarlaması. Gereğinden fazla uzun olan filmdeki dağınık senaryo, seyir zevkini zaman zaman düşürüyor. Dönem filmleri sevenler için iyi bir tercih, ancak tam anlamıyla ne aksiyon filmi ne de romantizm kokan bir eser." ifadelerini kullandı.

Sinema yazarı Haktan Kaan İçel ise gerilim, polisiye ve dram türündeki yapımın suç dünyasını anlatan filmler açısından yeni bir şey anlatmadığını ve hikayeyi doğru sunamadığını savundu.

Affleck'in yönetmenliğine dikkati çeken İçel, "Yönetmenliğe iyiden iyiye alışan ünlü oyuncu Ben Affleck, yeni işi olan Live By Night'ta izleyiciyi büyük buhran dönemindeki ABD'nin mafya savaşlarının içine davet ediyor. Görüntü ve sanat yönetimi açısından kusursuz bir seyir zevki sunan film, aynı başarıyı senaryo ve yönetimde başaramıyor. Adeta tepetaklak klişe bir senaryonun varlığı, başarısız bir yönetmenlik ve vasat oyunculuklarla birleşince, 130 dakikalık boğucu bir filme dönüşmesine neden oluyor." değerlendirmesinde bulundu.

Affleck'in, Dennis Lehane'in ödüllü romanına dayanarak senaryosunu kaleme aldığı filmin yapımcılığını, Appian Way şirketini temsilen Leonardo DiCaprio ve Jennifer Davisson, Pearl Street Films'i temsilen de Ben Affleck ve Jennifer Todd üstlendi.

Başrollerinde Affleck'in yanı sıra Elle Fanning, Brendan Gleeson, Chris Messina, Sienna Miller, Zoe Saldana ve Oscar ödüllü Chris Cooper'ın rol aldığı filmin konusu, kısaca şöyle:

"1920'lerin Boston kentinde Joe Coughlin adında bir adam nam salmıştır. İçki yasağı halen devam etmekte ama illegal yollardan kırılmaktadır. Dürüst ve namuslu bir hayatı geride bırakan Joe, kendisine kötü şöhreti getiren gangster hayatını seçer. Küçük yaştaki hırsızlık kariyerini geride bırakan adam, artık şehrin en korkutucu gangsterlerine hizmet etmektedir. Joe, gangster olmanın ününü ve ganimetlerini sevmektedir fakat 'karanlık taraftaki' hayatın da ödenmesi gereken bir bedeli vardır. Üstelik Joe'nun babası da şehir polisidir."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English