Son Dakika Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Altınordu mesaisi

Eklenme Tarihi: 18.12.2014 - 18:53

Teknik Direktör Kutlu: "Son 6 haftada gözle görülür bir çıkış yakaladık. Bunun sürdürülebilirliği açısından Altınordu maçı çok önemli"

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Altınordu maçının hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleştirilen idman, koşu ve egzersiz hareketleriyle başladı. Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'ndaki Gaziantepspor maçında ilk 11'de görev alan futbolcuların yenileme hareketleri yaptığı antrenmanda diğer futbolcular da şut ve pas çalışması yaptı.

Kutlu, antrenman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısının bitmesine sayılı maç kaldığını belirterek, bu maçlardan alınacak sonuçların geleceklerini belirleyebileceğini söyledi.

Bu bakış açısıyla hafta sonu konuk edecekleri Altınordu ile yapacakları maçın kendileri açısından önem kazandığını ifade eden Kutlu, "Son 6 haftada gözle görülür bir çıkış yakaladık. Bunun sürdürülebilirliği açısından Altınordu maçı çok önemli" dedi.

Bu haftayı 3 puanla kapatmak istediklerini dile getiren Kutlu, oyuncuların son 6 haftadaki inanç ve performansına baktıklarında rakipleri karşısında üstünlük ortaya koyabileceklerinin anlaşılacağını kaydetti.


Kaynak: