Son Dakika Haberler

Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş:

Eklenme Tarihi: 02.12.2014 - 17:44

"Çok koyu Galatasaraylıyım ve transfer teklifini duyduğumda çok mutlu oldum" "Buraya geldiğimde zor olacağını biliyordum, hocam kupa maçlarında ya da ligde beni hazır görüp de şans verirse, inşallah orada da başarılı olacağım"

İSTANBUL (AA) - Galatasaray'ın genç oyuncusu Sinan Gümüş, çok koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu belirterek, sarı-kırmızılı kulüpten transfer teklifi aldıktan sonra çok düşünmeden kabul ettiğini söyledi.

Sezon öncesinde  Almanya 3. Ligi'nde mücadele eden VfB Stuttgart II takımından transfer edilen Sinan Gümüş, Galatasaray Dergisi'nin aralık ayı sayısında yer alan röportajında, transfer süreci hakkında bilgi verdi.

Menajerinin kendisini aradığını kaydeden Sinan Gümüş, "Sözleşmem bu sene bitiyordu, uzatabilirdim de. Ancak menajerim beni arayıp Galatasaray'dan teklif olduğunu, bu teklifi düşünmem gerektiğini söyledi. Benim için bu şartlarda düşünecek hiçbir şey yoktu. Çok koyu bir Galatasaraylıyım ve bu teklifi duyduğumda çok mutlu oldum. Hep bu şans için futbol oynamıştım ve bu şansı değerlendirmem gerekiyordu, kendime de güveniyordum. Hala da aynı yerdeyim. Bu şansı değerlendirmem gerekiyor ve kendime güveniyorum" ifadelerini kullandı.

 

- "Zor olacağını biliyordum"

Galatasaray'a transfer olduğunda zor olacağını bildiğini vurgulayan Sinan Gümüş, şu ana kadar gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.

Sinan, sarı-kırmızılı kulübe 5 yıllık imza attığını hatırlatarak, "Buraya geldiğimde zor olacağını biliyordum. Şu anda benim yapmam gereken, idmanda ya da oynadığım 21 yaş altı takımının maçlarında elimden gelen en iyi performansımı sergilemek. Açıkçası şu ana kadar da çok performansımdan memnunum. Hocam kupa maçlarında ya da ligde beni hazır görüp de şans verirse, inşallah orada da başarılı olacağım" değerlendirmesini yaptı.

 

- "Hamit Ağabey ne derse o olur"

Takımda Koray Günter, Tarık Çamdal ve Bruma ile zaman geçirdiğini belirten Sinan Gümüş, Hamit Altıntop'un genç oyunculara ağabeylik yaptığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Hamit Ağabey ile çok görüşüyorum. Hamit Altıntop'tan bir şeyler öğrenmek istiyorum. İnanılmaz bir kariyer yaptı ve bu noktaya benimle aynı yollardan ulaştı. Bana sürekli tavsiyelerde bulunuyor. Hamit Altıntop hepimizin ağabeyi. O ne derse o olur. Herhangi bir sorun yaşadığımızda, idmanda istediklerimizi yapamadığımızda bize doğru yolu gösteriyor. Sürekli yanımızda olduğunu biliyoruz ve burada olduğu için mutluyuz. Hamit Ağabeyi gerçekten çok seviyorum."


Kaynak: