Son Dakika Haberler

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Özyer:

Eklenme Tarihi: 03.06.2014 - 20:03

"Işıl Alben'in kulübünde kalacağına, çözümü hep beraber üreteceğimize inancım tamdır"

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Galatasaray Odeabank'ta oldukça başarılı bir sezon geçiren Işıl Alben'in takımda kalması için çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Özyer, Rusya'nın Dinamo Kursk takımıyla nisan ayında özel bir sözleşme yapan Işıl Alben'in durumuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kaptanın kulübünde kalacağına, çözümü hep beraber üreteceğimize inancım tamdır" dedi.

Menajerinin, sarı-kırmızılı basketbolcunun gelecek sezon Rusya'da oynayacağı yönündeki açıklamasının, oyuncunun nisan ayında imzaladığı özel sözleşmenin tekrar duyurulmasından ibaret olduğunun altını çizen Özyer, "Bizim Işıl Alben'in yine takımımızda kalması yönünde Dinamo Kursk ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Galatasaray'ın, bütün uluslararası ilişkilerini, camiasının genişliğini ve gücünü kullanarak, Işıl'dan da destek alarak, bu sorunu olumlu yönde çözeceğine inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-kırmızılı ekipte mali genel kurul toplantısı öncesi yönetim kurulu kararıyla oyunculara herhangi bir teklif götürülmezken, bu dönemde Dinamo Kursk takımının yaptığı transfer önerisini kabul eden Işıl Alben, Rus ekibiyle bir özel sözleşme imzalamıştı.

Alben, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'la yaptığı görüşmenin ardından Rusya'ya gitme fikrinden vazgeçmişti. Galatasaray Kulübü, sözleşmenin feshedilmesi için çalışmaları sürdürüyor.


Kaynak: