Son Dakika Haberler

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Ergün:

Eklenme Tarihi: 26.08.2014 - 16:33

"TFF Süper Kupa'yı Türkiye Futbol Federasyonu organize etti. Tamamen kendi sorumluluklarında, kontrollerinde yaptılar. Şimdi kime ceza kesecekler merak ediyorum. Federasyonu kim cezalandıracak?"

İSTANBUL (AA) - MEHMET FATİH DUMAN - Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fenerbahçe ile oynadıkları ve penaltı atışları sonucu 3-2 kaybettikleri TFF Süper Kupa maçında yaşananlara tepki gösterdi.

Şükrü Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleştirilen, ancak alınan sonuçtan çok tribünlerden sahaya atılan yabancı maddeler ve Fenerbahçeli Volkan Demirel'in Galatasaraylı Felipe Melo'ya yönelik sözlerinin ön plana çıktığı maçı değerlendirdi.

"Takımımızın sergilediği futbolla ilgili tabii ki konuşmak isterdim. İyi olunur, kötü olunur, sonra toparlanılır, maçlar, kupalar kazanılır veya kaybedilir. Bunlar çok önemli değil. Hayatın normal akışı içinde bunların hepsi var" ifadelerini kullanan Ergün, sözlerine şöyle devam etti:

"Ancak dün Manisa'da maçtan önce, maç sırasında ve sonrasında yaşananlar, artık kabul edilemeyecek seviyeye geldi. Durumun daha da kötüye gittiğini gösteriyor. Orada yaşananlar, herhangi bir kulübün stadında olsaydı, çok ciddi cezalar verilir, para cezası uygulanırdı. Stat kapatılırdı. Bu müsabakayı Türkiye Futbol Federasyonu organize etti. Tamamen kendi sorumluluklarında, kontrollerinde yaptılar. Şimdi kime ceza kesecekler merak ediyorum. Federasyonu kim cezalandıracak?"

 

- "Takımımızı iyi görmedim"

Şükrü Ergün, Galatasaray takımının Fenerbahçe karşısında ortaya koyduğu futbol için beklentilerin altında kalındığını söyledi. Takımın son durumunu iyi görmediğini ifade eden Ergün, "Bu gerçek ama bunu çok da önemsemiyorum. Takımımız düzelir. Transfer çalışmaları da sürüyor ancak hala sonuçlanmadı. Tüm bu çalışmalar bittikten sonra durumu konuşabiliriz" diye konuştu.

Ergün, yönetimde istifalar olduğu yönündeki haberlerle ilgili de ismi geçen Necati Demirkol ile Mehmet Karlı'nın zaten yedek üye olmasından dolayı istifa edemeyeceklerini kaydetti.

 

- "Beni rahatsız ediyor"

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in, oyuncuları Felipe Melo'ya yönelik sarf ettiği, "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin" sözlerini ise seviyesiz bulduğunu, bu durumun kendisini rahatsız ettiğini dile getiren Ergün, "Ön planda olan şey, bu seviyesiz tutumlar. Bu pespayelik beni rahatsız ediyor. Bunun içinde olmak istemiyorum. Şimdi önemli olan, futbol otoritelerinin bu tavırlar karşısında takınacağı tutumdur" değerlendirmesini yaptı.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”