Galatasaray'ın Avusturya kampı

Eklenme Tarihi: 16.07.2014 - 01:08

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü Teknik direktör Prandelli'nin taktik çalışması yaptığı akşam antrenmanında, Burak Yılmaz, Olcan Adın ve Bruma'nın güzel golleri alkış aldı

WINDISCHGARSTEN (AA) - Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde kamp yapan Galatasaray, hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Basına kapalı gerçekleştirilen sabah antrenmanında gruplar halinde kardiyovasküler kapasite testi uygulanan futbolcular, daha sonra top kapma ve pres çalışması yaptı.

Teknik direktör Cesare Prandelli yönetimindeki sarı-kırmızılı takım, akşam antrenmanını ise taraftar ve basına açık olarak gerçekleştirdi. Futbolcular top sektirme ve sürmenin ardından taktik çalışmasına geçerken, Prandelli bu bölümde gazetecilerin görüntü ve fotoğraf çekmesine izin vermedi.

Taktik çalışmasında, as takımda Alperen Uysal, Veysel Sarı, Semih Kaya, Koray Günter, Alex Telles, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Olcan Adın, Emre Çolak, Nordin Amrabat ve Burak Yılmaz'a görev veren İtalyan teknik adamın, 4-2-3-1 sistemini uyguladığı görüldü.

Çalışmada özellikle hızlı hücum üzerinde durulurken, Prandelli oyunculara sık sık uyarılarda bulundu.

Antrenman, daha sonra dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Rehabilitasyon süreci devam eden sarı-kırmızılı takımın Portekizli futbolcusu Bruma, antrenmanın son bölümünde takımdan ayrı çalıştı.

 

- Burak, Olcan ve Bruma, alkış aldı

 

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz ile yeni transfer Olcan Adın ve Bruma, taktik çalışması sırasında attıkları güzel gollerle dikkati çekti.

Bu futbolcuların attığı şık goller, antrenmanı izleyen taraftarlardan büyük alkış aldı.

 

- Yekta Kurtuluş korkuttu

 

Dar alanda yapılan çift kale maç sırasında sakatlık geçiren Yekta Kurtuluş, teknik heyet ve takım arkadaşlarını korkuttu.

Tecrübeli futbolcu, Koray Günter'in sert faulü sonrası acı içinde yerde kalırken, teknik heyet ve arkadaşları başında toplandı. Sağlık ekibin hemen müdahalede bulunduğu Yekta Kurtuluş, saha kenarına alınarak tedavi edildi. 

Takım doktoru Yener İnce, antrenmana devam edemeyen tecrübeli futbolcunun sakatlığının ciddi olmadığını bildirdi.

 

- Havuza kollarını sokarak serinlemeye çalıştılar

 

Sarı-kırmızılı futbolcular, antrenmanın sonunda saha kenarında konulan ve içerisine buz koyulan iki plastik havuza kollarını sokarak serinlemeye çalıştı. 

Bu yöntemin, teknik direktör Prandelli tarafından İtalya Milli Takımı'nda da uygulandığı belirtildi.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”