Galatasaray ile Wattenscheid takımları arasında anlaşma

Eklenme Tarihi: 23.06.2014 - 21:23

Sarı kırmızılılar, Almanya'nın Wattenscheid takımıyla yaptığı işbirliği anlaşmasıyla yeni yetenekler keşfedecek

WATTENSCHEID (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray, Almanya'nın Wattenscheid takımıyla yaptığı anlaşmayla yeni yetenekler keşfedecek.

Wattenscheid takımıyla iki ay önce yapılan iş birliği anlaşmasına ilişkin kulüp binasında yapılan basın toplantısında iki takımın yeni yetenekleri keşfedecekleri belirtildi. 

Basın toplantısına, Wattenscheid Kulübü Başkanı Christoph Jacob, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal ve Galatasaray Denetim Kurulu Üyesi Kemal Erimtan katıldı. 

Kulüp Başkanı Jacob, Galatasaray gibi bir dünya markası ile işbirliği yapmaktan gurur duyduklarını belirterek iki kulüp arasında imzalanan sözleşmeye göre, transfer önceliklerinde Galatasaray'ın ilk sırada olduğunu söyledi. Galatasaray'ın burayı üs olarak kullanacağını ifade eden Jacob, sarı kırmızılıların Wattenscheid'a ekonomik katkı sağlayacağını sözlerine ekledi. 

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal ise hedeflerinin bölgede sadece Türk çocuklarının değil, diğer çocukları da keşfetmek olduğunu vurgulayarak "Hedeflerimizde Wattenscheid'i üst lige çıkarmak ve altyapıda daha fazla futbolcu yetiştirmek var" dedi.

Köksal, ayrıca yetiştirilecek futbolcuların öncelikle Galatasaray takımı için düşünüldüğünü fakat diğer takımlara da transferlerin mümkün olabileceğini ifade etti. 


Kaynak: