Son Dakika Haberler

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin kültürünü, misafirperverliğini tanıtmak amacıyla oluşturulan "G20 Home Kültür Alanı"nda basın mensuplarına resepsiyon verdi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu: "Bizim dönem başkanlığımızda önceliğimiz olan konular var. Bunların hepsi enine boyuna konuşulacak, ses getirecek bir zirve olacağını umut ediyoruz"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, G20 Liderler Zirvesi'ni takip edecek gazetecilere resepsiyon verdi.

Dışişleri Bakanlığının organizasyonuyla G20 Liderler Zirvesi kapsamında, Kaya Belek Otel yanındaki alanda oluşturulan "G20 Home Kültür Alanı"ndaki resepsiyona, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Muammer Türker, Belediye Başkanı Menderes Türel, yabancı ve Türk gazeteciler katıldı.

Kültür alanı yanında hazırlanan golf alanında atış yapan Çavuşoğlu, dünya liderleri ile golf oynamak için teklifte bulunduğunu ve henüz dönüş olmadığını söyledi.

Zirve döneminde Dünya Bankası Başkanı ile golf oynayacağını anlatan Çavuşoğlu, AK Parti Antalya milletvekilleri ile resepsiyona katılan gazetecilerle tek tek tokalaşarak, bir süre sohbet etti.

Çavuşoğlu, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, her şeyin yolunda gittiğini, liderlerin gelmeye başladığını söyledi.

Altyapı dahil tüm hazırlıkların yapıldığını, toplantı yerlerine tekrar baktığını anlatan Çavuşoğlu, "Salonlarımız hazır. İkili görüşmeler çalışma yemekleri, toplantı salonu zaten hazır. Sayın Cumhurbaşkanımız da bu akşam gelecek, yarın ikili görüşmelerle başlamış olacak. Yarın ailelerle birlikte hoş geldin yemeği var, resmi bir şey değil. Ertesi sabah yoğun bir gündem liderleri bekliyor" diye konuştu.

Çalışma yemeklerinin ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da vereceği resepsiyonun hazırlıklarının tamamlandığını vurgulayan Çavuşoğlu, "İşin sosyal, kültür tarafı da var ama çok ciddi konular var. Bizim dönem başkanlığımızda önceliğimiz olan konular var. Bunların hepsi enine boyuna konuşulacak, ses getirecek bir zirve olacağını umut ediyoruz. Antalya olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.

Ardından, kültür alanının kapalı bölümüne geçen protokol üyeleri, burada Marev kültürü konserini izledi. Belediye Başkanı Türel, burada yaptığı konuşmada, G20 zirvesi için hazır olduklarını söyledi.

Türel, "Dünyanın geleceği çok önemli barış mesajlarını da içeren güzel kararlar G20 Zirvesi'ndeki yerini alacaktır" dedi.

Resepsiyon, konserlerle devam etti.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English