Son Dakika Haberler

Futbol: UEFA Avrupa Ligi

Eklenme Tarihi: 07.11.2014 - 01:09

Beşiktaş: 2 Partizan: 1

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Alexandru Tudor, Aurel Onita, Octavian Sovre (Romanya)

Beşiktaş: Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Franco, Sivok, Motta, Veli Kavlak, Hutchinson, Gökhan Töre (Dk. 90 Necip Uysal), Oğuzhan Özyakup (Dk. 69 Sosa), Olcay Şahan (Dk. 58 Mustafa Pektemek), Demba Ba

Partizan: Lukac, Stevanovic, Cirkovic, Stankovic, Volkov, Markovic, Drincic, Grbic (Dk. 67 Zivkovic), Pantic (Dk. 64 Ilic), Ninkovic, Skuletic (Dk. 67 Lazovic)

Goller: Dk. 57 (Penaltıdan) ve 61 Demba Ba (Beşiktaş), Dk. 77 Markovic (Partizan)

Sarı kartlar: Dk. 14 Veli Kavlak (Beşiktaş), Dk. 28 Volkov, Dk. 56 Stankovic, Dk. 60 Markovic, Dk. 79 Stevanovic, Dk. 79 Lazovic (Partizan)

 

İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi C Grubu mücadelesinde Beşiktaş, Sırbistan'ın Partizan takımını 2-1 yenerek gruptan çıkma iddiasını sürdürdü.

Beşiktaş'ı ikinci yarıda taşıyan isimler Gökhan ile Demba Ba oldu. Fenerbahçe ile oynanan derbi maçında cezası nedeniyle forma giymeyen Gökhan, pozisyonları hazırlarken Senegalli oyuncu 57 ve 61. dakikalarda golleri atarak takımına 2-0'lık üstünlük getirdi. Bulduğu gollerin ardından rahatlayan ve oyundan düşen ev sahibi takım, 77. dakikada Markovic'in golü ile farkın bire inmesine engel olamadı. Son anlarında rakibin pozisyonları karşısında sıkıntı yaşayan Beşiktaş, karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

İkinci yarıya tutuk başlayan Partizan, yediği ikinci golün ardından topu kontrolü altına aldı. Beşiktaş'ın geriye çekilmesiyle daha önde oynayan Sırp ekibi, 77. dakikada Markovic'in golüyle son bölüme umutlu girdi. Baskısını artıran konuk ekip, uzatma dakikalarında Drincic ve Lazovic ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremeyince rakibine 2-1 mağlup oldu.

50. dakikada Volkov'un soldan ortasında arka direkte topla buluşan Grbic, Motta'nın müdahalesine rağmen dönerek sert vurdu ancak meşin yuvarlak yandan auta gitti.

Beşiktaş, ikinci yarının başında Gökhan'ın hareketli oyunuyla rakip kalede pozisyon aradı ve 55. dakikada bu oyuncunun Stankovic tarafından düşürülmesiyle penaltı kazandı.

57. dakikada penaltı atışını kullanan Demba Ba, meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 

61. dakikada siyah-beyazlı ekip, Gökhan'ın hazırladığı pozisyonla farkı ikiye çıkardı. Orta sahada topu alan genç oyuncu hızlı bir şekilde rakip ceza alanına girdiği anda daha müsait durumdaki Demba Ba'yı gördü. Senegalli oyuncu, Gökhan'ın asistini iyi değerlendirdi ve topu yerden gole çevirdi: 2-0.

77. dakikada Markovic, uzak mesafeden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı yerden Beşiktaş filelerine gönderdi ve farkı bire indirdi: 2-1.

88. dakikada Drincic'in kullandığı serbest vuruşta, arka direkte topla buluşan Volkov'un kafa vuruşunda, top üstten auta gitti.

90+5. dakikada Beşiktaş, kalesinde korkulu anlar yaşadı. Partizan, ceza alanı önünde serbest vuruş kazandı. Drincic'in kullandığı serbest atışta kaleci Cenk, iyi uzanarak köşeye giden topu çeldi. Pozisyonu takip eden Lazovic'in vuruşunda, meşin yuvarlak üst direğe çarparak oyun alanına döndü.

Beşiktaş, son bölümlerinde sıkıntı yaşadığı maçı 2-1 kazanarak puanını 8'e yükseltti. 


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”