Son Dakika Haberler

Futbol: Hazırlık maçı

Eklenme Tarihi: 03.08.2014 - 23:03

Trabzonspor: 1 Augsburg: 3

Stat: Silberstadt

Hakemler: Hofer Christoph, Wagner Gerhard, Tschon Olivia (Avusturya)

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Bosingwa (Dk. 46 Celustka), Caner Osmanpaşa (Dk. 80 Anıl Taşdemir), Mustafa Yumlu (Dk. 46 Aykut Demir), Mustafa Akbaş, Salih Dursun (Dk. 69 Batuhan Artarslan), Ferhat Yazgan (Dk. 46 Zeki Yavru), Yusuf Erdoğan (Dk. 46 Serdar Gürler), Özer Hurmacı (Dk. 69 Soner Aydoğdu), Malouda (Dk. 80 Emre Güral), Gökhan Karadeniz (Dk. 80 Barış Memiş)

Augsburg:  Hitz (Dk. 46 Manninger) , Reinhardt (Dk. 77 Framberger), Klavan, Halil Altıntop (Dk. 46 Caiuby), Parker (Dk. 63 Thommy), Baier (Dk. 77 Mölders), Werner (Dk. 46 Kohr), Moravek (Dk. 46 Matavz), De Jong (Dk. 63 Ostrzolek), Bracker, Bobadilla (Dk. 46 Djjurdjic)

 Goller: Dk. 1 Gökhan Karadeniz (Trabzonspor) Dk. 68 ve 73  Matavz, Dk. 72 Djurdjic (Augsburg)

Sarı kart: Dk. 7 Baier (Augsburg)

 

SCHWAZ (AA) - Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor, üçüncü hazırlık maçında Almanya'nın Augsburg takımına 3-1 yenildi.

Kamptaki ilk maçında Özbekistan'ın Lokomotif Taşkent takımı ile 2-2 berabere kalan, ikinci karşılaşmasında  ise Almanya'nın FC Köln ekibine 2-0 yenilen bordo mavililer, son hazırlık maçında da galibiyet elde edemedi. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetimindeki takım, Augsburg'a 3-1 mağlup oldu. 

1.  dakikadaTrabzonspor öne geçti. Orta alandan atılan uzun pas ile sağ çaprazdan ceza alanına giren Gökhan Karadeniz'in yakın mesafeden şutunda, kaleci Hitz'den dönen top tekrar bu futbolcuya çarparak filelerle buluştu: 1-0.

İlk yarıda iyi bir futbol ortaya koyan bordo mavililer, Malouda ve Yusuf Erdoğan ile girdiği pozisyonları değerlendiremeyince soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

İkinci yarıya her iki takım da değişiklikle başlarken Alman temsilcisi daha baskılı bir futbol sergiledi. 

68. dakikada Ostrzolek'in ortasında ceza alanı içinde Matavz'in etkili kafa vuruşunda top filelerle buluştu: 1-1.

72. dakikada kaleci Onur Recep Kıvrak'ın uzaklaştıramadığı topu uygun durumda önünde bulan Djurdjic meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını öne geçirdi: 1-2.

73. dakikada Thommy'in sağdan ortasında ceza alanı içinde iyi yükselen Matavz kafa vuruşuyla topu bir kez daha ağlara göndererek maçın sonucunu belirledi: 1-3.

-Maçtan notlar-

Trabzonspor'un FC Köln takımı ile oynadığı hazırlık maçını izleyen ve ardından Cardoza'nın transferi için Portekiz'e giden Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Avusturya'ya dönerek karşılaşmayı izledi. Taraftarlar, Cardoza transferi nedeniyle memnuniyetlerini bildirdikleri Hacıosmanoğlu'na yoğun ilgi gösterdi ve fotoğraf çektirdi.

Bordo mavililerin İngiltere'nin Watford Kulübü'nden anlaşmaya vardığı ve Avusturya kampına getirdiği Cezayirli stoper Essaid Belkalem, karşılaşmayı tribünden izledi.

Bourceanu, Turgut Doğan Şahin, Deniz Yılmaz, Kadir Keleş, İbrahim Demir, Uğurcan Çakır ve Colman olmak üzere 7 futbolcu maç kadrosunda yer almadı.

Augsburg forması giyen Trabzonspor'un eski futbolcusu Halil Altıntop, İbrahim Hacıosmanoğlu ve eski takım arkadaşlarıyla konuşarak hasret giderdi.

Karşılaşmaya gurbetçi taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık bin taraftar, karşılaşmada bordo mavili takımı destekledi.

-Cardoza ve Medjanin, salı günü bekleniyor-

Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Oscar Cardozo için Hacıosmanoğlu'nun tekrar Portekiz'e giderek futbolcuyla 5 Ağustos'ta Trabzon'a geleceği öğrenildi.

Bordo mavili kulübün Cezayirli stoperi Carl Medjanin'in de aynı gün Trabzon'a getirilmesi  bekleniyor.

Avusturya kampının 16. gününde Augsburg ile karşılaşan bordo mavililer, yarın kampı tamamlayacak. Sabah basına kapalı son bir antrenman yapacak ekip, saat 16.00'da özel uçakla Trabzon'a dönecek.


Kaynak: