Son Dakika Haberler

Fenerbahçeli futbolcular, taraftarları Soma'ya yardım turnuvasına bekl

Eklenme Tarihi: 07.08.2014 - 20:05

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Emre Belözoğlu: "Umarım güzel bir turnuva olur. Aklımızın bir köşesinde hep Soma olur" Moussa Sow: "Maçlara gelin ve o ailelerin yanında olun"

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçeli futbolcular, futbolseverleri Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren madencilerin ailelerine yardım amacıyla yarın yapılacak üçlü turnuvaya davet etti.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve İngiltere'nin Chelsea takımı arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak turnuva öncesinde FBTV'ye konuşan sarı-lacivertli oyuncular, taraftarlara çağrıda bulundu.

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Emre Belözoğlu, çok değerli bir turnuva oynayacaklarını vurgulayarak, "Soma'da ne yazık ki hayatlarını kaybeden ağabeylerimizin, kardeşlerimizin ailelerine destek vermek amacıyla yapılacak bu turnuva, tribünlerin bizleri desteklemekten daha çok dostluğu, kardeşliğimizi tekrar hatırlayacağımız günlere, Soma'daki acı durumu ailelere unutturmak adına güzel bir organizasyon olmasını diliyorum. Umarım güzel bir turnuva olur. Aklımızın bir köşesinde hep Soma olur" diye konuştu. 

Sarı-lacivertli takımın Senegalli golcüsü Moussa Sow ise Chelsea ve Beşiktaş'a karşı oynayacaklarını belirterek, "Trajik bir olay sonucu aramızdan ayrılan Soma'daki madencilere yardımcı olmak için oynanacak bir turnuva bu. Biz onların ailelerini düşünüyoruz. Bu turnuvanın böyle olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle bu maçlara gelin ve o ailelerin yanında olun" ifadelerini kullandı. 

Yeni transfer Diego Ribas, turnuvaya herkesi beklediklerini kaydederek, "Çok acı bir trajedi yaşandı. Hayatını kaybeden insanların ailelerine yardım edebilmemiz için düzenlediğimiz bir turnuva bu. Onlara yardımcı olmak adına herkesi bu turnuvaya bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Diğer futbolcuların turnuva ile ilgili görüşleri şöyle:

Alper Potuk: "Bu maçta kazanmak kaybetmek önemli değil. Önemli olan Soma'da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yanında olmak bu maça gelerek desteklerinizi bekliyoruz."

Bekir İrtegün: "Bu maçların kazananı olmayacak. Soma için hepimiz bir araya geliyoruz. Taraftarlarımız da bir arada oturacak. Bu güzel günlerin başlangıcı olabilir. Biz herkesi bu maçları izlemeye davet ediyoruz. Biz de saha içindeki duruşumuzla bunu göstermek istiyoruz."

Pierre Webo: "Hem Fenerbahçe hem Beşiktaş hem de Chelsea'ye gönül vermiş taraftarları stadımıza bekliyoruz. Yarın akşamı hep birlikte yaşayalım. Bu bir futbol maçından çok Soma'da yaşanan üzücü olaydan etkilenmiş insanlara yardım etmek için düzenlenen bir organizasyon. Orada bizimle olmanızı istiyoruz. Ailelerini, eşlerini kaybeden insanlara yardımcı olmak için o maça gelmenizi istiyoruz."

Ertuğrul Taşkıran: "Soma'da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine bir nebze de olsa yardımcı olabilmek için mücadele edeceğiz. Kazanan Soma olacak lütfen gelip destek verin."

Hasan Ali Kaldırım: "Soma'ya yardım etmek için sahada olacağız. Sizler de Soma'ya yardım için bizim yanımızda olun."


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”