Fenerbahçeli futbolcu Diego Ribas:

Eklenme Tarihi: 15.11.2014 - 15:00

"Takımımız her geçen gün daha iyiye gidiyor"

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçeli futbolcu Diego Ribas, takım olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerini söyledi.

Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamasında, çalışmalarının iyi gittiğini dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Takımımız her geçen gün daha iyiye gidiyor, günden güne ileriye doğru yolumuza devam ediyoruz, kendimizi geliştiriyoruz. Bu durum benim için de aynı şekilde geçerli. Takım ileriye gittikçe ben de yardımcı olmaya çalışan bir oyuncu olduğum için her gün kendimi geliştiriyorum ve geliştirmeye gayret gösteriyorum. Şu anda gerçekten çok iyi bir çalışma yürütüyoruz."

Her zaman takıma faydalı olma gayreti içinde olduğunu anlatan Diego, şunları kaydetti:

"Artık her antrenmanda ve her maçta kendimi bir öncekinden daha iyi hissediyorum ve takım halinde bu çalışmamıza devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Şu anda lider konumdayız ve çalışmalarımızı her geçen gün üzerine katarak sürdürürsek amacımız olan bu liderliği koruma konusunda yolumuza en iyi şekilde devam edeceğimizi düşünüyorum. Ben de her zaman takıma yardım etme gayreti içerisindeyim."

A Milli Futbol Takımı'nın Brezilya ile oynadığı hazırlık maçına da değinen Diego Ribas, şöyle konuştu:

"Türkiye ve Brezilya arasında oynanan bu karşılaşma her anıyla çok özel ve çok güzeldi. Büyük bir geceydi, büyük bir organizasyon vardı ve bu gecenin bir bayram havasında, bir şölen havasında geçtiğini düşünüyorum. Dunga yönetimindeki Brezilya Milli Takımı'nın en iyi performansının o akşamki performans olduğunu düşünüyorum. İyi bir oyun ortaya koydular. Bunların dışında taraftarların oluşturduğu atmosfer gerçekten çok güzeldi. Ben de oradaydım, o akşam stadımızda maçı izledim. Her anıyla o geceyi yaşamış olmaktan dolayı çok mutluyum."


Kaynak: