Son Dakika Haberler

Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda yarı finalde

Eklenme Tarihi: 06.04.2017 - 22:00

Sarı-lacivertli takım, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor'u ilk maçta olduğu gibi rövanşta da 3-0 yenerek yarı finalist oldu Fenerbahçe, yarı finalde Medipol Başakşehir'le eşleşti Sarı-lacivertli futbolcu Volkan Şen, bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı



İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Kayserispor'u 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.

İlk karşılaşmayı deplasmanda 3-0 kazanan sarı-lacivertliler için rövanş müsabakası da çok rahat geçti. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Aatıf Chahechouhe, 35. dakikada Josef de Souza ve 83. dakikada Volkan Şen kaydetti.



- Rakip Medipol Başakşehir



Fenerbahçe, yarı finalde Medipol Başakşehir'le eşleşti.

Kayserispor'u eleyen sarı-lacivertliler, Akhisar Belediyespor'u kupanın dışına iten Medipol Başakşehir'e rakip oldu.

Kupada yarı final ilk karşılaşmaları 25, 26 veya 27 Nisan'da, rövanşları ise 16, 17 veya 18 Mayıs'ta oynanacak. Yarı finalde ilk karşılaşma Medipol Başakşehir'in, rövanş ise Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde yapılacak.



- Volkan Şen bu sezon ilk kez gol attı



Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Volkan Şen, bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı.

Bu sezon kaçırdığı gollerle gündeme gelen Volkan, şanssızlığını Kayserispor karşısında kırdı.

Süper Lig, Avrupa kupaları ve Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon toplam 27 maçta forma giyen Volkan, yaklaşık 1 yıl sonra fileleri havalandırdı.

Volkan, Fenerbahçe formasıyla bu maçtan önce son golünü geçen sezon Süper Lig'de 24 Nisan 2016'da deplasmanda oynanan Trabzonspor müsabakasında atmıştı.



- Chahechouhe her kulvarda gol attı



Kayserispor karşısında Fenerbahçe'nin ilk golünü kaydeden Chahechouhe, bu sezon 3 kulvarda da rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Sarı-lacivertli takıma bu sezon başında transfer olan forvet oyuncusu, Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında gol sevinci yaşadı. Chahechouhe, sarı-lacivertli formayla ligde 4, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde birer gole imza attı.



- Karavaiev 65 gün sonra sahada



Fenerbahçe'nin Ukraynalı futbolcusu Oleksandr Karavaiev, 65 gün sonra forma şansı buldu.

Advocaat tarafından 59 gün sonra maç kadrosuna dahil edilen 25 yaşındaki futbolcu, Kayserispor karşısında son 21 dakika forma giydi.

Karavaiev, bu maçtan önce en son Süper Lig'de 29 Ocak'taki yine bir Kayserispor müsabakasında görev almıştı.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”