Son Dakika Haberler

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları

Eklenme Tarihi: 16.07.2014 - 14:59

Yeni sezon hazırlıkları için Düzce'ye gelen Fenerbahçe, ikinci etap çalışmalarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü

DÜZCE (AA) - Yeni sezon hazırlıkları için Düzce'ye gelen Fenerbahçe, ikinci etap çalışmalarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. 

Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koordinasyon, kondisyon, hafif koşu, kuvvet çalışması ve ısınma hareketlerinin ardından dar ve geniş alanda pas çalışması yaptı. 

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, İsmet Yumakoğlu ve Ertuğrul Taşkıran, antrenör Murat Öztürk gözetiminde çalıştı. 

Sarı-lacivertli ekipte, yeni tranfer Brezilyalı Diego Ribas antremanda yer alırken, geçen sezon dizinden sakatlanan ve sezonu kapatan Egemen Korkmaz çalışmalarını özel program dahilinde salonda takımdan ayrı sürdürdürdü.

Dünya Kupası nedeniyle izinli olan Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Raul Meireles ve Pierre Webo'nun idmanda yer almadıkları kaydedildi.

Öte yandan Yanal tarafından A2 takımından kampa dahil edilen Muhammed Akaeslan, Berkaycan Değirmencioğlu, Semih Ergül ve Hakan Çinemre antrenmanda yer aldı.


Kaynak: