Son Dakika Haberler

Fenerbahçe'de sezon hazırlıkları

Eklenme Tarihi: 19.07.2014 - 00:08

Kulüp Başkanı Yıldırım: "Takımımıza güveniyoruz. Yaptığımız takviye ile de fazla ihtiyacımız olmadığını gösteriyoruz. Fenerbahçe her zaman şampiyonluğa oynamıştır. Yine şampiyonluğa oynayacaktır" "Formanın önüne göğüs reklamı almamaya karar verdik. Fenerbahçe Kulübü bu sene forma önüne reklam almayacak "

DÜZCE (AA) - Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, takıma güvendiğini belirterek, "Yaptığımız takviye ile de fazla ihtiyacımız olmadığını gösteriyoruz. Fenerbahçe her zaman şampiyonluğa oynamıştır. Yine şampiyonluğa oynayacaktır" dedi.

Kulübün, Düzce Topuk Yaylası'ndaki tesislerinde süren kampı ziyaret eden başkan Yıldırım, burada gazetecilerle bir sohbet toplantısı yaptı. 

Yeni sezon için tüm takımların hazırlıklara başladığını anlatan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Tüm takımlarımız çalışmalara başladı. Hepsine buradan başarılar diliyoruz. Adil olan bir yarışın sonunda bir takım şampiyon olacak. Takımımıza güveniyoruz. Yaptığımız takviye ile de fazla ihtiyacımız olmadığını gösteriyoruz. Fenerbahçe her zaman şampiyonluğa oynamıştır. Yine şampiyonluğa oynayacaktır. Son 15 senesine baksanız, ya birinci, ya da ikinci olmuştur."  

Türkiye'de sponsorluk ve gelir kaynaklarını en iyi organize eden kulüplerden birisinin Fenerbahçe olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Diğer kulüplerle beraber havuz sistemini 160 milyar liradan, 400 milyarlara çıkardık. Diğer reklamlarda da belirli noktalara taşıdık. Bu sene Türk Telekom ile anlaşmamız bitti. Kendileriyle ve başka sponsorlarla da konuşmalar yaptık. Neticede, formanın önüne göğüs reklamı almamaya karar verdik. Fenerbahçe Kulübü bu sene forma önüne reklam almayacak. Arkada, Ülker ile anlaşmamız devam ettiği için reklam devam edecek" diye konuştu.

"Fenerbahçe'nin yönetimi, kongre üyesi, divan üyesi ve büyük taraftarı bu formanın sponsorudur" diyen Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Forma alarak ve forma satışlarına destek olarak bizler sponsorluk yapacağız. Dördüncü yıldıza giderken camiamıza böyle bir jest yaparak, önünde reklam olmadan bir yıldız daha koymayı hedeflediğimiz için bu kararı aldık. Bu akşamdan itibaren tanıtımı başlayacak. Yarın da 12'den itibaren Fenerium mağazalarında satışa sunulacak. Taraftarımıza ve camiamıza hayırlı olsun." 

Aziz Yıldırım basın toplantısının sonunda gazetecilere yönelik, "Bütün kulüpler için olumlu haber yapın. Yanlış varsa tenkit edin. Tenkitlere herkes açıktır. Ama karalama yapmayın" tavsiyesinde bulundu.

Toplantı sonunda başkan Yıldırım ve genel sekreter Mahmut Uslu üzerlerine giydikleri yeni sezon formasını basına tanıttı.

 

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”