Son Dakika Haberler

Fenerbahçe'de Caner Erkin'in sağlık durumu

Eklenme Tarihi: 10.09.2014 - 21:39

Milli takımdan sakat dönen başarılı futbolcunun sağ ayak baş parmağı altındaki bağlardan ikisinde kısmi yırtık, kemik ödemi, yumuşak dokuda kanama ve ödem tespit edildi

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Caner Erkin'in sağ ayak baş parmağı altındaki bağlardan ikisinde kısmi yırtık, kemik ödemi, yumuşak dokuda kanama ve ödem tespit edildiği belirtildi.

Kulüpten edinilen bilgiye göre, A Milli Takım'ın dün İzlanda ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan başarılı futbolcunun çekilen MR'ı sonucunda, sağ ayak baş parmağı altındaki bağlardan ikisinde kısmi yırtık, kemik ödemi, yumuşak dokuda kanama ve ödem tespit edildi.

Tecrübeli futbolcunun tedavisine hemen başlandığı ve tedaviye vereceği yanıt sonucunda, Spor Toto Süper Lig'de 14 Eylül Pazar günü sarı-lacivertlilerin Trabzonspor ile yapacağı maçta oynayıp oynayamayacağının belli olacağı ifade edildi.

Caner'in, Trabzonspor maçına yetişmesinin zor gözüktüğü öğrenildi.

Öte yandan, milli takımda sakatlanan bir diğer futbolcu Mehmet Topal'ın ise sol bacağında darbeye bağlı ağrı bulunduğu ancak önemli bir durumu olmadığı kaydedildi. 


Kaynak: