Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Eskişehir'de 3 kişinin öldürülmesine ilişkin dava

Çifteler ilçesinde çıkan silahlı kavgada 3 kişiyi öldürdüğü iddia edilen 4 tutuklu sanık hakim karşısına çıktı Tutuklu sanık Serdar Sarıtepe: "Kendimi kaybetmişim. Maktulleri ben öldürdüm. Diğerlerinin suçu yok. Çok pişmanım"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Çifteler ilçesinde geçen yıl çıkan silahlı kavgada 3 kişiyi öldürdüğü iddia edilen 4 tutuklu sanığın yargılanmasına başlandı.

3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Serdar Sarıtepe (31), Mustafa Bülbül (29), Erman Çaldemir (33) ve Duran Büyükköroğlu (68) ile tarafların avukatları ve yakınları katıldı.

Sanık Sarıtepe, 15 yıldır hayvan alım satımıyla ilgilendiğini belirterek, Balıkesir'de hayvan alım satımı yapanlarla 12 yıl ticaret yaptığını kaydetti.

Balıkesir'de ticaret yapan maktul Sedat Çam (43) ile tanıştığını ifade eden Sarıtepe, "Sedat Çam ile sorunsuz ticaret yaptık. Beni daha sonra tanıştırdığı Faruk B'nin, gönderdiğim 600 bin lira değerindeki kuzular için verdiği çek karşılıksız çıktı. Bunun üzerine ekonomik sıkıntıya düştüm. Faruk B'yi araştırdım. Bana 'Bunlar çete, sen canını kurtar yeter.' dediler. Faruk'a telefonla ulaşıp paramı istedim ancak 'Sen mal gönder, satıp sana öderim.' dedi. Olaydan 3 gün önce de Sedat Çam beni arayıp, kuzu istedi. Ben de istediği kadar kuzuyu tamamlayıp teslim edeceğimi söyledim." iddiasında bulundu.

Sarıtepe, olay günü Sedat Çam ile kantarda buluştuklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Yanında Efrahim Yıldız vardı. Sedat abiye 'Bu kim?' diye sordu. Sedat da 'Bu meşhur Serdar.' dedi ve gülüştüler. Sonra ben kamyonetimle, Sedat Çam ile beraberindeki Efrahim Yıldız ve Seçkin Kantir kendi aracıyla, Mustafa Bülbül ise bana ait araçla çiftliğe gittik. Kuzuları bindirmek için kamyonu rampaya yanaştırdım. Sedat Çam, Seçkin Kantir ile Erman Çaldemir ağıla girdi. Kuzular kamyona binmeyince Efrahim Yıldız yardımcı olmak için kamyonun yanına doğru eğilince belindeki tabancayı gördüm. Daha sonra bana 'Meşhur Serdar sensin, Faruk'a mal gönderen saf sen misin?' dedi. Sonra ben de ona mal gönderdiğimi ancak parayı alamadığımı söyledim. Efrahim bana 'Sedat da Faruk da adamdır, sen adam değilsin.' diyerek küfretti ve elini arkasına doğru götürünce ben de yanımdaki tabancayla ona ateş ettim. Ondan düşen tabancayı da alıp, ağıla girdim. Sedat ve Seçkin'de de tabanca olabileceğini düşünüp, ateş ettim. Sonra ne olduğunu bilmiyorum. Kendimi kaybetmişim. Maktulleri ben öldürdüm. Diğerlerinin suçu yok. Çok pişmanım."

Diğer sanıklar Mustafa Bülbül, Erman Çaldemir ve Duran Büyükköroğlu da olayı kendilerinin gerçekleştirmediğini öne sürdü.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 7 Aralık'a erteledi.


Eskişehir'in Çifteler ilçesinin Erbap Mahallesi Soğukpınar mevkisindeki çiftlikte, Efrahim Yıldız (43), Sedat Çam (43) ve Seçkin Kantir (42) tabancayla vurularak öldürülmüştü.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English