Eski Trabzonspor Başkanı Şener hakkında iddianame hazırlanması

Eklenme Tarihi: 03.06.2014 - 21:12

TRABZON (AA) - Trabzonspor'un bazı eski yöneticileri,  kulüp başkanı Sadri Şener hakkında "güveni kötüye kullanma" ve "özel belgede sahtecilik" suçlarından iddianame hazırlanmasına tepki gösterdi.

Sadri Şener yönetiminde görev alan ancak daha sonra istifa eden Halil İbrahim Akçay, Hüseyin Örs, Derviş Köz, Serdar Boğoçlu ve Sırrı Furkan Eren ortak yazılı açıklama ile 2008 yılının Şubat ayında yapılan genel kurulda göreve gelen Sadri Şener başkanlığındaki Trabzonspor yönetim kurulunda 2010 yılının eylül ayına kadar çeşitli görevlerde bulunduklarını ifade ederek, şunları kaydettiler:

"Zaman içerisinde Sayın Sadri Şener'in yönetim anlayışında gördüğümüz farklılaşma sebebiyle görevlerimizden istifa ettik. Trabzonspor'daki hizmetleri boyunca kupalar kaldırmış, kulüpte parasını bırakmış Sayın Başkanın görevi süresince yaptığını düşündüğümüz çeşitli hatalarına rağmen bugün karşı karşıya kaldığı ağır ithamların hiçbir kabul edilebilir yanı yoktur. Bu iddiaların Sayın Sadri Şener'e yapışmayacağını düşünüyor olsak da maalesef kulübümüzün marka değerinin aldığı yara kolay kolay kapanmayacaktır. Yaptıkları yanlışlara rağmen Trabzonsporluluklarından şüphe etmediğimiz mevcut yönetim kurulu için camiamızı daha fazla kutuplaşmaya sebebiyet vermeden kongreye götürmeleri hayırlı olacaktır."


 


Kaynak: