Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Eski CHP Grup Başkanvekili Anadol'un acı günü

Kemal Anadol'un vefat eden eşi Seren Anadol'un cenazesi, İzmir'de toprağa verildi

Anadolu Ajansı haberine göre;
İZMİR (AA) - Eski CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol'un vefat eden eşi Seren Anadol'un cenazesi, İzmir'de defnedildi.

Seren Anadol için Karşıyaka ilçesindeki Bostanlı Beşikçioğlu Camisinde düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, eski bakanlardan Yaşar Okuyan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP milletvekilleri, belediye başkanları ile partililer katıldı.

Törende Kemal Anadol, taziyeleri kabul etti.

Seren Anadol'un cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Foça Mezarlığında toprağa verildi.

- "259 bin üyenin önüne sandığı koyarız, kim çıkarsa adayımız olur"

Muharrem İnce, cami çıkışında bir gazetecinin, isminin CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçtiğini ifade etmesi üzerine, bu konuda tavrının net olduğunu söyledi.

Kimsenin kurtarıcı olmadığını vurgulayan İnce, şöyle konuştu:

"Başından beri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının belirlenebilmesi için sandık kurulmasını önerdim. Sandık deyince ön seçim demiyorum, teknik ayrıntıları var bunların. Bu bir eğilim yoklaması da olabilir. Yani İstanbul'un 39 ilçesine birer sandık kurulur, partinin üyeleri gider ilçe merkezindeki sandığa girerler oyununu kullanırlar. Adı geçen arkadaşların hiçbirisi rakibimiz değil, hepsi arkadaşımız, dostumuz, partimizin milletvekilleri. Kim aday olmak isterse müracaat eder. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için müracaat olmaz zaten. Şimdiye kadar da hiç kimse müracaat etmedi. Onun müracaatı olmaz. Bu işin kurtuluşu, 259 bin üyenin önüne sandığı koyarız, oradan kim çıkarsa adayımız olur. Onunla birlikte çalışırız. Ben bu görüşteyim. Bu görüşten başka hiçbir yerde ne adayım ne de başka bir şeyim."

İnce, önümüzdeki yerel seçimlerin demokrasi mücadelesinin önemli bir ayağını oluşturacağını da sözlerine ekledi.




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English