Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Erdoğan'a güven bir kez daha deklare edildi"

Memur-Sen: "Milletimiz, son on beş yıllık süreçte sessiz devrimlerle, Türkiye'nin yönünü 'Yeni Türkiye'ye çeviren, kapasitesini 'Güçlü Türkiye'ye doğru yükselten', iradesini 'Büyük Türkiye' olarak deklare eden Recep Tayyip Erdoğan'a güvenini bir kez daha deklare etmiştir" "Hem bütün kamu görevlilerine yönelik hem de bazı unvan ve görevler özelinde kamu görevlilerinin bir bölümüne verilen vaatlerin ivedilikle gerçekleştirilmesine yönelik tutum öncelikli beklentimizdir"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANKARA (AA) - Memur-Sen Konfederasyonunca, milletin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güvenin seçimlerle bir kez daha deklare edildiği belirtildi.

Konfederasyondan yapılan yazılı açıklamada, 24 Haziran seçimleriyle milletin siyasetin tartışmasız tek hakemi ve egemenliğin kayıtsız şartsız hakimi olduğunun bir kez daha kayıt altına alındığı vurgulandı.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde oluşan tablonun hükümet sistemi değişiklinin ne kadar gerekli ve önemli olduğunu ortaya koyduğu belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Memur-Sen olarak, 16 Nisan referandumunda Türkiye'nin koalisyon dayatmalarından kurtulması gerekçesinin de aralarında bulunduğu nedenlerle ortaya koyduğumuz 'Evet' kararımızın, hem doğruluğunu hem de milletin iradesiyle uyumluluğunun bu tablo ortaya koymaktadır. Milletimiz 24 Haziran'da hür ve bağımsız bir şekilde sandığa yansıttığı iradesiyle istikrardan vazgeçmeyeceğini ve 'Yeni, Büyük ve Güçlü Türkiye' için ter dökenlere yetki vereceğini aksi iddia edilemez bir biçimde bir kez daha göstermiştir."

- "Vaatlerin gerçekleştirilmesine yönelik tutum beklentimiz"

"Milletimiz, son on beş yıllık süreçte sessiz devrimlerle, Türkiye'nin yönünü 'Yeni Türkiye'ye çeviren, kapasitesini 'Güçlü Türkiye'ye doğru yükselten', iradesini 'Büyük Türkiye' olarak deklare eden Recep Tayyip Erdoğan'a güvenini bir kez daha deklare etmiştir." değerlendirmesinde bulunulan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Seçim sürecinde adaylar ve siyasi partilerce yayımlanan deklare edilen seçim vaatlerinin her birini genelinde millete özelde ilgili kesimlere verilen söz olarak görmek gerektiği tartışmasızdır. Bu çerçevede, hem bütün kamu görevlilerine yönelik hem de bazı unvan ve görevler özelinde kamu görevlilerinin bir bölümüne verilen vaatlerin ivedilikle gerçekleştirilmesine yönelik tutum öncelikli beklentimizdir."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English