Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Engelli bireyler ünlü isimlerle birlikte balık tuttu

Aralarında Niran Ünsal, Wilma Elmes, Cem Belevi, Kamuran Akkor, Ekin ve Çılgın Sedat'ın bulunduğu ünlü isimler, engelli bireylerle "Engelsizsiniz" başlıklı balık tutma yarışmasına katıldı

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - Ünlü isimler, engelli bireylerle balık tutma yarışmasına katıldı.

Engelsiz Yaşam Vakfı ve Balık Dedektifi Programı iş birliğiyle sosyal sorumluluk etkinliği olarak düzenlenen "Engelsizsiniz" başlıklı balık tutma yarışması Baltalimanı'nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe ilişkin AA muhabirine açıklamada bulunan Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan, vakıf olarak her yıl engelli bireylere yönelik çeşitli organizasyonlar yaptıklarını söyledi.

Kaplakarslan, yarışmada bir engelli bireyin bir ünlü isimle takım oluşturduğunu belirterek, "Bu yarışmada esas amacımız engelli bireylerimizi evlerinden, sıkıldıkları ortamdan alıp buraya getirmekti. Burada da sevdikleriyle beraber birkaç saat de olsa onları rehabilite etmek istedik." dedi.

Vakfın 6 yıldır faaliyetlerini sürdürdüğünü anımsatan Kaplakarslan, şöyle devam etti:

"Geçen yıl 'Engelsizsiniz Futbol Karşılaşması' etkinliği yapmıştık. Eski milli futbolcular, ünlü sanatçılar ve ampute futbol takımı beraber o gün içinde maçlar yaptılar. Maçların arasında şarkılar söylendi ama bunların hepsinin finalinde sponsorlardan toplanan ücretlerle engelli bireylerin tekerlekli sandalye ve diğer ihtiyaçları karşılandı."



- "Her birimiz aslında engelli adayıyız"

Etkinliğe katılan şarkıcı Ekin de böyle bir organizasyona destek veren herkese teşekkür ederek, "Her birimiz aslında engelli adayıyız. Engelleri aşmamız için de hep birlikte olmalıyız. Onların engellerini engel olmaktan çıkaracak yollar açmamız lazım." diye konuştu.

Klasik Türk müziği yorumcusu 71 yaşındaki sanatçı Kamuran Akkor da, "Engelsiz Yaşam Vakfı'nın etkinliklerine mümkün olduğunda her zaman katılıyoruz. Bu etkinlik aslında engelli kardeşlerimiz için bir moraldir." ifadelerini kullandı.

"Çılgın Sedat" lakabıyla anılan şarkıcı Sedat Kapurtu ise kendisinin de bir engelli çocuk babası olduğunu anımsatarak, şunları söyledi:

"Engelsiz Yaşam Vakfı ile her zaman iç içeyiz. Ben de vakfın 2. başkanıyım ama onun haricinde bir birey olarak, insan olarak kardeşlerimin hep yanındayım. Biz engel tanımıyoruz. Hayatımız boyunca da asla tanımayacağız. Çünkü bizim için hayatta hep mücadele var. Allah'ın bize verdiği hiçbir şeyle asla utanmadık. Hep güleceğiz."

Niran Ünsal, Wilma Elmes, Can Nergis, futbolcu Yattara, Hababam Sınıfı oyuncuları, Cem Belevi ve Ömer Güney de etkinliğe katıldı.




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English