Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Kırklareli'nde (2)

Albayrak: ''Neymiş, kontrollü darbeymiş. Bugün 15 Temmuz'a, 80 milyon olarak yaşadığımız böyle bir ülkede 15 Temmuz'a birileri kontrollü darbe diyorsa, çok net söylüyorum, ya bu darbenin içindedir, ya da destekçisidir. Kimse kimseyi kandırmasın'' '' 'Az olsun benim olsun' diyenlere, Allah selamet versin yolunuz açık olsun. Ama terör örgütleri ile ihanet şebekeleri ile kucak kucağa olup, Gezi'de birlikte yürüyeceksin, 17-25'in arkasında olacaksın, 15 Temmuz'un içinde olacaksın, ondan sonra Türk

Anadolu Ajansı haberine göre;
KIRKLARELİ (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, ''Neymiş, kontrollü darbeymiş, Bugün 15 Temmuz'a, 80 milyon olarak yaşadığımız böyle bir ülkede 15 Temmuz'a birileri kontrollü darbe diyorsa, çok net söylüyorum, ya bu darbenin içindedir, ya da destekçisidir. Kimse kimseyi kandırmasın.'' dedi.

Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığınca, Lüleburgaz ilçesindeki Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tesislerinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Burada bir konuşma yapan Albayrak, laf üreten değil, icraat üreten bir parti olduklarını söyledi.

Türkiye'nin nereden nereye geldiğini herkesin gördüğünü belirten Albayrak, Türkiye'nin daha fazla büyümesi için çalışacaklarını ifade etti.

Hükumet olarak sorumluluklarının büyük olduğunu vurgulayan Albayrak, ''Bir tane Türkiye'miz var. Herkes bir şey söylüyor, onu bunu diyor, şöyle diyor, böyle diyor. Kim ne derse desin, biz laf üreten değil, icraat üreten bir siyaset hareketiz. 15 yılda Türkiye'nin nereden nereye geldiğini eğer, kalbinde vicdanı olan herkes, Allah'tan korkan herkes, elini yüreğine götürüp düşündüğünde, kıyaslama yaptığında Türkiye'nin nereden nereye geldiği görür.'' diye konuştu.

Türkiye'nin büyümesi için çalışmalara henüz yeni başladıklarını anlatan Albayrak, Türkiye'nin yüzde 5 büyüdüğünü ancak bunun yeterli olmadığını kaydetti.

Her konuşana laf yetiştirecek zamanlarının olmadığına işaret eden Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bakmayın siz konuşanlara. Görüyorsunuz konuşuyor herkes, şimdi her konuşana laf yetiştirsek yandık. Biri yürüyor, biri şöyle diyor, biri böyle diyor. İnsan Allah'tan korkar. Neymiş, kontrollü darbeymiş, Bugün 15 Temmuz'a, 80 milyon olarak yaşadığımız böyle bir ülkede 15 Temmuz'a birileri kontrollü darbe diyorsa, çok net söylüyorum, ya bu darbenin içindedir, ya da destekçisidir. Kimse kimseyi kandırmasın. Senin özel kalemin ByLock'çu çıkacak, talimatları alacak, ülkeye ihanet içerisinde, paralel terör örgütü, Fetullahçı terör örgütü, ülkeye ihanet edecek ve bunları açık ifşa edip Türkiye'ye ihanet içerisinde olacak sen bunu savunacaksın, pankart dolaştıracaksın.. Kimse kimseyi kandırmasın. Bu ihanet içerisinde olanları görmemiz lazım.''

- ''Bazılarının amaçları Türkiye'yi bir yere taşımak değil''

Bazılarının koltuk sevdası peşinde olduğunu, Türkiye'nin sıçramasından rahatsız olanların bulunduğunu aktaran Albayrak, Türkiye'yi düşünmeyenlere Allah'tan selamet dilediğini ifade etti.

Türkiye'nin her şeye rağmen emin adımlarla büyümeye devam edeceğini vurgulayan Albayrak, konuşmasını şöyle tamamladı:

''Bazılarının amaçları Türkiye'yi bir yere taşımak değil. 'Zaten rezil rüsva olmuşum dünyaya, aleme, siyasete, partiye, koltuğumu kaybetmeyeyim, nasıl bir atraksiyon yaparım da partide geleceğimi sağlama alırım' diyenlere Allah selamet versin, onu onlar düşünsün. Mağlubiyete devam son sürat. 'Az olsun benim olsun' diyenlere, Allah selamet versin yolunuz açık olsun. Ama terör örgütleri ile ihanet şebekeleri ile kucak kucağa olup, Gezi'de birlikte yürüyeceksin, 17-25'in arkasında olacaksın, 15 Temmuz'un içinde olacaksın, ondan sonra Türkiye'de adalet diyeceksin, önce bir temizlik yapsın birileri. Biz bu resmi gördükten sonra daha da çok çalışmamız lazım. Herkes laf ediyor, herkesin dediğine bakarsak yandık, hiçbir iş yapamayız. Türkiye sıçramaya niyetleniyor, büyük Türkiye idealinde bir adım atıyor, ses bir yerlerden, uzaklardan geliyor. Arkadaş biz sizi yüzyıllardır tanırız. Siz bu bu ülkenin zerre halini düşünmezsiniz, zerre hayrınızı görmedik, hayırdır diyesi geliyor insanın. İşte artık bu noktada daha çok üretip Türkiye'yi bir noktaya taşımamız lazım. Onun için boş lafları, sadece ve sadece yıkmak üzerine geliştirilen söylemleri, bir kenara bırakacağız. Onlara zamanımız yok. Her şeye karşı gelenlerin bir çözümü yok. Varsa bir eleştirin samimice oturalım konuşalım, çözüm bulalım. Ama her şeye karşıysan ben yokum, ben hizmet edeceğim.''

(Bitti)


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English