Son Dakika Haberler

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım: (1) "Bizim özelliğimiz, Türkiye'nin tamamını kuşatmamız, hizmette bölge ayrımı yapmamamızdır. Ayrımcılık yapan, bizim saflarımızda kendine yer bulamaz. Küçük düşünen, bencillik yapan, menfaatini memleket menfaatinin önüne alan, bizim hareketimiz içinde olamaz" "Amacımız, insanımızın yüzü gülsün, gönlü şenlensin, ocağı aydınlansın. Bunun dışında başka hiçbir muradımız, başka hiçbir beklentimiz yok. Bizim kitabımızda yılmak, yorulmak, durmak yok, şartla

Anadolu Ajansı haberine göre;
ELAZIĞ (AA) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "Bizim özelliğimiz, Türkiye'nin tamamını kuşatmamız, hizmette bölge ayrımı yapmamamızdır. Ayrımcılık yapan, bizim saflarımızda kendine yer bulamaz. Küçük düşünen, bencillik yapan, menfaatini memleket menfaatinin önüne alan, bizim hareketimiz içinde olamaz." dedi.

Yıldırım, partisinin Elazığ il başkanlığınca Paşa Konağı'nda düzenlenen "Vefa Buluşması"na katıldı.

Yıldırım, vatandaşları "Elaziz insanı merttir, sözünün eridir, dürüsttür. Biz her zaman Elaziz'e güvendik, Elaziz de bize güvendi. Biz Elazığ'ı severiz, Elazığlı da bizi sever." diyerek selamladı.

Türkiye'nin önünü açacak, milletin değişim konusundaki kararlılığını açık bir şekilde ortaya koyacak günün yaklaştığına işaret eden Yıldırım, 16 Nisan'ın, Türkiye'nin yeni bir miladı olacağını, 16 Nisan ile birlikte Türkiye'nin aydınlık yarınlara yelken açacağını vurguladı.

Halk oylamasına 24 gün kaldığını, geçmişten aldıkları güçle yepyeni bir geleceği inşa edeceklerini belirten Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz inanıyoruz, siz inanıyorsunuz, o halde başaracağız. Bizim bu millete olan sevgimizi anlamayanlar varsın konuşsunlar. Bu muhabbet bitmez, sevda asla bitmez. Bu güzel ülkeye hizmet aşkımız asla tükenmez. Bizler koltuklara, makamlara, mevkilere değil, milletin gönlünün rızasına talibiz. Milletin gönül rızasından başka hiçbir şerefli makam yoktur. Çocuklarımızın, geleceğe güvenle, umutla bakması, ülkeleri hakkında gurur duyması ve bunun bahtiyarlığı bize yeter. Sıkıntılarla, zorluklarla heba edilen kayıp yıllar devam etsin istemiyoruz."

Türkiye'yi bir uçtan bir uca, Ağrı'dan Edirne'ye, Samsun'dan Mersin'e, Sivas'tan Elazığ'a, Diyarbakır'dan Zonguldak'a kadar imar ettiklerini, kalkındırdıklarını dile getiren Yıldırım, geçen 15 yılın bunun ispatı olduğuna değindi.

Bir dönem Elazığ'da çevre yolu ve bölünmüş yol bağlantısı olmadığını anımsatan Yıldırım, "Allah'a şükür Elazığ'ın yollarını da yaptık. Yolları böldük, hayatları birleştirdik. Yolları böldük, gönülleri birleştirdik ama herkes şunu bilmelidir ki, Elazığ buradan diyor ki yolları böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz." ifadelerini kullandı.

- "Rotamızı aziz Türk milleti belirledi"

Başbakan Yıldırım, şunları söyledi:

Amacımız, insanımızın yüzü gülsün, gönlü şenlensin, ocağı aydınlansın. Bunun dışında başka hiçbir muradımız, başka hiçbir beklentimiz yok. Bizim kitabımızda yılmak, yorulmak, durmak yok, şartlar ne olursa olsun yola devam var, değişime devam var. 'Her şey Türkiye için' söylemimiz de işte bu nedenle. Demokrasinin ayaklar altına alındığı bir dönemde bu hareket, bütün insani değerleri savunmak için yola çıktı. 14 Ağustos 2001 tarihinde bizim rotamızı aziz Türk milleti belirledi. Başımızda kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız, doğal liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve onun arkasındaki işte bu AK kadrolar, o günden bugüne yılmadan, yorulmadan, durmadan ülkemiz ve milletimiz için çalışıyoruz."

- "Bizim özelliğimiz, Türkiye'nin tamamını kuşatmamız"

"AK Parti'de emeklilik yok, AK Parti'de eski, yeni yok. İlk günkü heyecanla hepimiz millete hizmet yolunda tam kadro çalışıyoruz." diyen Yıldırım, programın düzenlendiği salonun, bunun en güzel ispatı olduğunu söyledi.

İlk günkü kadroların da şu anki kadroların da salonda olduğuna dikkati çeken Yıldırım, şöyle konuştu:

"Bu birlikteliği sağlayan, AK Parti'nin siyaset anlayışıdır. Ne dedik, 'Türkiye'dir, Türkiye AK Parti'dir.' Eğer biz küçük düşünseydik, bir zümrenin partisi olurduk. Küçük düşünseydik, bölge partisi olurduk. Küçük düşünseydik, 'Toplumun bir kesimi bize yeter, herkesi kucaklamaya lüzum yok.' derdik. Oysa AK Parti hareketi, bugün Türkiye'nin tamamına, 780 kilometre kare vatan toprağına, 80 milyonun tamamına hitap ediyor. Bizim özelliğimiz, Türkiye'nin tamamını kuşatmamız, hizmette bölge ayrımı yapmamamızdır. Ayrımcılık yapan bizim saflarımızda kendine yer bulamaz. Küçük düşünen, bencillik yapan, menfaatini memleket menfaatinin önüne alan, bizim hareketimiz içinde olamaz. AK Parti davası, 80 milyon vatan evladının hukukunu koruma davasıdır. AK Parti'nin kurucu değeri, Türkiye'nin birliği, beraberliği, kardeşliğidir."

AK Parti'nin, Türkiye'nin birliğinin teminatı olduğunu vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:

"AK Parti teşkilatı da sizler de demokrasinin öncü kadrolarıdır. 15 yıldır hep beraber gönül gönüle, omuz omuza, kadınımızla gençlerimizle ana kademimizle durmadan, yılmadan çalıştık, bugünlere geldik. Çalışmamızın karşılığını da bu millet takdir etti ve bizi bugünlere getirdi. Rabbim'e hamd ediyorum. Türkiye'ye umut olan AK Parti hareketinin bir neferi olarak, bu onuru birlikte yaşamak, hepimizin hakkıdır. Büyük davamıza yaptığınız çok önemli katkılar için hepinize tek tek teşekkür ediyorum."

(Sürecek)


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English