Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Eğer vatanın zarar ediyorsa elindeki doların ne faydası var"

Filistinli iş adamı Cihad Şamiyye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına uyarak, 800 bin dolarını Türk lirasına çevirdi Cihad Şamiyye: "Bir Filistinli olarak, Türkiye'nin yaptıklarına az da olsa güzel bir karşılık vermek istedim" "Bir insanın vatana sahip olabilmesine paha biçilemez. Dolarlar bir vatan inşa edemez" "Eğer vatanın zarar ediyorsa, elindeki malın, doların ne faydası var"

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - SUHIB MOHAMMAD NEMED ABED - Filistinli iş adamı Cihad Şamiyye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyarak 800 bin dolarını Türk lirasına çevirdi.

AA muhabirine konuşan Şamiyye, "Bir Filistinli olarak, Türkiye'nin yaptıklarına az da olsa güzel bir karşılık vermek istedim ve 800 bin doları Türk lirasına çevirdim." dedi.

Türk lirasını desteklemek, dolarını tutan, endişe yaşayan yatırımcıları desteklemek için bunu yaptığını kaydeden Şamiyye, hiçbir endişe duymadan parasını çevirdiğini, Türklerin ve diğer kişilerin de aynı adımı atmasını temenni ettiğini söyledi.

Şamiyye, "Bir insanın vatana sahip olabilmesine paha biçilemez. Dolarlar bir vatan inşa edemez. Vatan gerçekten çok kıymetli. Eğer vatanın zarar ediyorsa, elindeki malın, doların ne faydası var." diye konuştu.

Bir vatana sahip olamayan çok sayıda kişi olduğunu söyleyen Şamiyye, "Sizin güzel bir ülkeniz, güçlü bir lideriniz var. Tüm halklar sizinki gibi bir devlet başkanına sahip olmak ister." ifadelerini kullandı.

Şamiyye, herkesin Türk lirasını desteklemesini ümit ettiğini ve bir Filistinli olarak gücü ölçüsünde üzerine düşen vicdani sorumluluğu yerine getirdiğini kaydetti.

Türkiye'yenin karşılaştığı spekülatif atağa karşı duyduğu üzüntü ve samimiyet yüzünden okunan Filistinli iş adamı Şamiyye son olarak şunları söyledi:

"Türkiye şartsız koşulsuz Filistinlileri kabul eden tek ülke denilebilir. Ülkenin her yerinde Filistinliler hoş karşılanıyor. Bir birey olarak Türk halkından sevgi ve destek gördüm. Herkes Türkiye'nin yanında yer almalı. Allah başımız ve büyüğümüz Recep Tayyip Erdoğan'ı korusun ona iyilikler versin."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English