Son Dakika Haberler

"Batı'nın sömürüsüne, Batı'nın emperyalizmine, vahşi kapitalizmin, vahşi sosyalizmin her türlü tavsiyesine 'hayır' demek için, insanca yaşamak ve dünyada adil bir düzen kurmak için 16 Nisan'da hep beraber 'evet' demek mecburiyetindeyiz"

Anadolu Ajansı haberine göre;
RİZE (AA) - Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, "Batı'nın sömürüsüne, Batı'nın emperyalizmine, vahşi kapitalizmin, vahşi sosyalizmin her türlü tavsiyesine 'hayır' demek için, insanca yaşamak ve dünyada adil bir düzen kurmak için 16 Nisan'da hep beraber 'evet' demek mecburiyetindeyiz." dedi.

Bayraktutar, Memur-Sen tarafından düzenlenen "Memur-Sen'e Davet, Tercih Evet" programında yaptığı konuşmada, 16 Nisan'da hep beraber 'evet' diyeceklerini belirterek, "Batı'nın sömürüsüne, Batı'nın emperyalizmine, vahşi kapitalizmin, vahşi sosyalizmin her türlü tavsiyesine 'hayır' demek için, insanca yaşamak ve dünyada adil bir düzen kurmak için 16 Nisan'da hep beraber 'evet' demek mecburiyetindeyiz." ifadesini kullandı.

Bu milletin kendi özgürlüğüyle hareket edip kendisi için geleceğine 16 Nisan'da karar vereceğini dile getiren Bayraktutar, "Özgür idaremizi hep beraber kullanmak mecburiyetindeyiz. Yoksa bizi istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda bırakacaklar. Çocuklarımızı inandığımız ve ibadet ettiğimiz camilere götürmemize izin vermeyecekler. Kız çocuklarımızı kendi ekonomik gücümüzle yaptığımız üniversitelere de sokmayacaklar. Batı hayranlığıyla 'medeniyet' diye adlandırdıkları bu hayat içerisinde bizi helak edip gidecekler." diye konuştu.

Bayraktutar, daha iyi bir yaşam kalitesi içerisinde olmak, ülkenin tekrar kaos günlerine döndürülmemesi için kendi kararlarını kendilerinin vermesi gerektiğini kaydederek, Memur-Sen'in bütün amacının bu doğrultuda olduğunu söyledi.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Latif Selvi ise Türkiye'de önemli bir konuda inisiyatif almak gerektiğinde Memur-Sen'in en önde olduğunu belirtti.

Memur-Sen olarak 16 Nisan'da 'evet' demek için aldıkları karara değinen Selvi, Memur-Sen'in bütün süreçlerde ülkesi ve milleti için her zaman kararlı şekilde adımını attığını dile getirdi.

Selvi, adil ve herkesçe kabul edilebilir bir hayatı arzu ettiklerini kaydederek, çalışanların huzurlu ve mutlu olduğu bir süreci işletebilmek için çalışma hayatının bütün birimlerinde mücadelelerinin süreceğini kaydetti.

Rize Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda gerçekleştirilen programa, Memur-Sen Rize İl Başkanı Resul Usta ve konfederasyona bağlı sendikaların şube başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English