Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Çumra'da gençler buluştu

Çumra'da Çatalhöyük Kent Konseyi Gençlik Meclisi toplantısına katılan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz, gençliğe büyük önem verdiklerini belirtti.

Çumra’da gençler buluştu
Çumra Belediyesi Çatalhöyük Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Altınpark Konferans Salonunda yapılan bir toplantıda bir araya geldi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıya  Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz, Ak Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar, Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Kıvrak, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Bünyamin Nokta, Çumra Gençlik Meclisi Başkanı Arif Ünlerşen ve çok sayıda davetli katıldı.

Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz, toplantıda yaptığı konuşmada ilçede yaptırılan Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Şehir Konağı, stadyum, halı sahalar, kapalı spor salonları ile eğitim ve kültürel programları anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere verdiği önemi anlatan Başkan Oğuz, yeni anayasayla birlikte seçilme yaşının 18’e düşürüldüğünü ifade ederek "İnşallah gelecek dönemde sizlerin arasından güzel muhtarlar, meclis üyeleri, belediye başkanları, milletvekilleri çıkacak" dedi. Başkan Oğuz, konuyla ilgili yapılan eleştirilere "bu çoluk çocuk işi diyenlere sadece 'Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaştasınız' demek belki de yeterli olacaktır" diyerek cevap verdi.
 
Programda konuşan Çaltahöyük Kent Konseyi Gençlik Meclisi başkanı Arif Ünlerşen, Çumra’da gençler için yapılan projelerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gençlerimizin kahve, kafe ve bilardo salonlarından kurtularak daha faydalı işlerde bulunabilecekleri mekanların yapılamasından dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Bakanlık Müsteşarı Faruk Özçelik başta olmak üzere Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Oğuz’a gençlik adına teşekkür ediyorum" dedi.
 
Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Kıvrak ise, organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz’a teşekkür etti. Kıvrak "Böyle bir organizasyonun içerisinde olmak, bir ucundan tutabilmek bizlere gurur vermektedir" dedi.

Ak Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar da ilçede gençlere ve diğer kesimlere yönelik çok güzel şeylerin yapıldığını ifade ederek, gençlere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Yağcılar "Bizler sizlerle bir çok kez bir araya geleceğiz ve görüşmelerimize devam edeceğiz. 15 Temmuz hain darbe girişiminde sizlerin yaşlarında kardeşlerimizi şehit verdik.  Milli birlik, beraberlik ve vatana sahip çıkma bilinci çok önemli" dedi.

Programda son olarak Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Bünyamin Nokta konuştu. Nokta, Çumra’da yapılan faaliyetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçe yöneticilerine ve gençlik meclisi başkanına teşekkür etti.




 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English