Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal kimseyi sokağa çıkartamayacaksınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Kemal kimseyi sokağa çıkartamayacaksınız. Bak sana bir şey söyleyeyim, burası Paris değil, burası Hollanda da değil." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal kimseyi sokağa çıkartamayacaksınız
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de 15 Temmuz Millet Bahçesi ile Yapımı Tamamlanan Tesis ve Projeleri'nin toplu açılış törenine katıldı.

"İstanbul'u hala bize çok görenler var"
Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'ye yönelik husumetlerin altındaki sebeplerden birinin İstanbul olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Yaklaşık 600 yıldır bizim olan bu şehri (İstanbul), hala bize çok görenler olduğunu biliyoruz. Ülkemize ve milletimize yönelik husumetlerin altındaki sebeplerin en başında gelenlerden biri işte İstanbul'dur." 

"İstanbul'un 2040'a kadar su sorunu yok"
İstanbul'un su sorunun çözüldüğünü anlatan Erdoğan, "İstanbul'un su sorununu çözdük. 2040 yılına kadar böyle bir sorun yok." dedi. 

İstanbul'un CHP döneminde susuzluktan kuruduğunu anımsatan Erdğan, "CHP çöp, susuzluk, hava kirliliği demektir. CHP yoksulluk demektir, CHP yasaklar demektir ve CHP yoksulluğun daniskası demektir. İstanbul CHP döneminde susuzluktan kurumuştu, kokmuştu. Osmanlı'dan kalma çeşmelerin önündeki su kuyruklarının ucu gözükmüyordu." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bay Kemal senin bunlardan haberin yok, sen o zaman başka yerlerdeydin. Sen o zaman bu işlerin nasıl yapıldığını bile bilmiyordun Bay Kemal, işte böyle bir hizmeti (doğal gaz) hem de Meclis kürsüsünden karalamaya çalışıyorsun, ayıp, ayıp, ayıp... Biraz izan sahibi ol." 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin şanssızlığı, anamuhalefet partisinin işte böyle bir zihniyetin esareti altında bulunuyor olmasıdır." diye konuştu.

"Çevrecilik, belediyecilik, hizmet bizim işimiz"
"Çevrecilik bizim işimiz, belediyecilik bizim işimiz, hizmet bizim işimiz" diyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Yatırım bedeli 55 trilyon lira olan millet bahçemizi (15 Temmuz Millet Bahçesi), bugün resmen hizmete açıyoruz." 

"Teröristleri açtıkları çukurlara gömmeye devam edeceğiz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, teröristleri açtıkları çukurlara gömmeye devam edeceklerini bildirerek, şunları kaydetti:

"Her zaman teröristlerin beynindeyiz, onların açtıkları çukurlara onları gömüyoruz, gömmeye devam edeceğiz." 

"F-15'in belli parçalarını Türkiye üretiyor"
Erdoğan, F-35'lerin belli parçalarının Türkiye tarafından üretildiğinin altını çizen Erdoğan, şöyle konuştu:

"F-35'ler yapıyor Amerika, onlardan bize de gelecek, 120 tane. Onların bile belli parçalarını Türkiye olarak biz üretiyoruz." 

"Türkiye'nin şanssızlığı, anamuhalefet partisinin işte böyle bir zihniyetin esareti altında bulunuyor olmasıdır."

"15 Temmuz gecesinde tankların arasından kaçıp Bakırköy Belediyesine gitmiş olabilirsin ama bu defa kaçmaya fırsat bile bulamazsın, onu bil."

 "Bay Kemal kimseyi sokağa çıkartamayacaksınız. Bak sana bir şey söyleyeyim, burası Paris değil, burası Hollanda da değil."

"Sen eğer Gezi olaylarındaki gibi bir şeyler yapmaya tevessül edersen, o televizyon ekranında ne idüğü belirsiz, kendini bilmez, haddini bilmez birilerinin sokağa davet etmesiyle iş yapacağını zannediyorsan, bilesin ki bu millet 15 Temmuz'da FETÖ'cülere ve uşaklarına nasıl bu meydanları dar ettiyse, yine dar ederiz. Bunu böyle bilesin."

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English