Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cihanbeyli’de Anıt Parkı inşaatı devam ediyor

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi çalışmaları kapsamında Ayşe Türkmenoğlu Hanımeli Anıt Parkı inşaatı devam ediyor.

Cihanbeyli’de Anıt Parkı inşaatı devam ediyor
Cihanbeyli Belediyesi, Mahalle Konakları, Gençlik Merkezi, Beyler Konağı, Kordon Boyu, Halk Eğitim Merkezi ve Spor Kompleksi gibi önemli çalışmalar kazandırdığı ilçeye, Orhan Erdem Trafik Eğitim Parkı ve Go Kart projesinin yanına ek olarak Ayşe Türkmenoğlu Hanımeli Anıt Parkı’nı ekliyor.

Gölet mevkiine kazandırılan 15 Temmuz Şehitler Parkı, Orhan Erdem Trafik Eğitim Parkı, Gölet Bendi gibi projelerin bir diğeri de Hanımeli Çarşısı olacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında Ayşe Türkmenoğlu Hanımeli Anıt Parkı projesinde hanımların el becerilerini, yöreye ait kültürel değerlerini sergileyebilecekleri butik satış yerleri bulunacak. Proje toplamda 2 milyon 297 bin liraya mal olacak. Aynı bölgeye yapılan çarşının içerisindeki 600 kişilik Amfi Tiyatro alanı ile artık ilçedeki açık hava gösterileri ve sinema gösterileri bu alanda rahatça yapılabilecek. 20 adet farklı renklerde konteynerlerin içerisinde hanımlar kendi ürettikleri el işi malzemeleri satabilecekler. İçerisindeki Anıt Meydanda ise belediyenin 3 boyutlu logosu yer alacak.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Kale, Cihanbeyli’ye dev projeler kazandırdıklarını söyledi. Cihanbeyli’nin hizmet noktasında altın dönemini yaşadığını da aktaran Başkan Kale, “Göreve gelmeden önce vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözleri 3 yıllık süreç içerisinde yerine getirdik. Birçok dev eserin altına imzamızı attık. Ancak bunlarla yetinmiyoruz. Halkımız hizmetin en iyisine layık. Ayşe Türkmenoğlu Hanımeli Anıt Parkımız ilçemize hayırlı olsun. Bu çalışmaları yaparken bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve vatandaşlarımıza şükranlarımı arz ediyorum” dedi.
Halkın hizmetine sunulan 120 bin metrekarelik ‘15 Temmuz Şehitler Parkı’nın yanına ‘ Ayşe Türkmenoğlu Hanımeli Anıt Park’ ile ‘ Orhan Erdem Trafik Eğitim Parkı ve Go Kart Tesisinin kazandırılmasıyla, Cihanbeyli 250 bin metrekarelik dev bir yaşam alanına kavuşacak.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English