Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

CHP Söke ilçe ve kadın kolları yönetimleri istifa etti

İlçe Başkanı Suat Durukan: "Yönetim kadrolarından, aday belirleme yöntemine, alınmış sonuçlara kadar her şeyin gözden geçirilmesi, demokratik, şeffaf yapılara, liyakat sistemine, kurumsal yapılara geçilmesi, başarılının cezalandırılıp birilerinin adamı olanın yükseldiği yapının kırılması gerektiği eleştirisini yapıyorum" İlçe Kadın Kolları Başkanı Nebihat Akkoyun Erten: "Kendilerini Cumhuriyet Halk Partisinin üzerinde gören, vatandaşın oyları ile oturdukları mevki ve makamları rant kapısı halin

Anadolu Ajansı haberine göre;
AYDIN (AA) - Aydın'da, CHP Söke ilçe ve kadın kolları yönetimleri istifa etti.

CHP Söke İlçe Başkanlığından istifa eden Suat Durukan, 7 aydır bu görevi yürüttüğünü söyledi.

Durukan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmeyen mevcut Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, "Aday gösterilen Levent Tuncel için çalışmayacakları" yönünde dedikodular çıkarılmasına rağmen, gerçek partili olduklarını ve aday isminin önem taşımadığını dile getirdiklerini aktardı.

Tuncel'in, parti içerisinde yönetimleri aleyhine iftira atıp çalışmalar yapanlara karşı kendilerini sahiplenmediğini savunan Durukan, şunları kaydetti:

"Yöneticiler aleyhinde ve rencide edici şekilde konuşup, 'kendi aranızda toplanın karar verin' demiştir. Bunun üzerine, kendi aramızda toplanıp konuştuk. Adayın, kendisinden yapmasını özellikle istediğimiz bize saldıran birtakım malum kişileri susturma konusunda etkisiz kaldığının anlaşılması, sahiplenilmemiş bir yönetim olarak seçime gitmemiz halinde seçim sürecinde, seçim sonucunda yaşanacak her türlü olumsuzluğun faturasının hiç hak etmesek dahi bize kesileceğinin, her türlü kazanımda başarıyı kendi hanelerine yazıp bizi saf dışı bırakacaklarının şimdiden belli olmasının anlaşılması sebebiyle bugünden yolları ayırmanın, adayın seçim sürecini istediği ekiple, istediği şekilde yürütmesinin önünün açılmasının en doğru karar olacağı görüşünde fikir birliğine varılmış, istifamızın bugün itibarıyla verilmesi kararı alınmıştır."

Geride kalan genel seçim ve 31 Mart'taki yerel seçim süreçlerine ilişkin tüm olumsuzlukları CHP Genel Merkez yönetimi ile Aydın il yönetimi nezdinde sorgulama ihtiyacı bulunduğunu vurgulayan Durukan, "Yönetim kadrolarından, aday belirleme yöntemine, alınmış sonuçlara kadar her şeyin gözden geçirilmesi, demokratik şeffaf yapılara, liyakat sistemine, kurumsal yapılara geçilmesi, başarılının cezalandırılıp birilerinin adamı olanın yükseldiği yapının kırılması gerektiği eleştirisini yapıyorum. Bugüne kadar kongrelerde bize destek veren, yaşadığımız seçimlerde birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz tüm temiz yürekli, çalışkan, cefakar partili yoldaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Nebihat Akkoyun Erten de yönetim olarak istifa ettiklerini açıkladı.

Erten, "Kendilerini Cumhuriyet Halk Partisinin üzerinde gören, vatandaşın oyları ile oturdukları mevki ve makamları rant kapısı haline getiren kişi ve kişilerin dizayn ettiği bu tabloda yer almama kararı alarak kadın kolları yönetimi olarak istifa ediyoruz." ifadelerini kullandı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English