Son Dakika Haberler

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "Anadan, atadan kalma oy alışkanlıklarıyla sandığa gitmememiz gerekiyor. CHP bugün ne yazık ki bir proje partisi olmuş durumdadır. Bu projenin adı da Türkiye'yi ortadan ikiye yarma, bölme projesidir"

Anadolu Ajansı haberine göre;
İZMİR (AA) - Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Anadan, atadan kalma oy alışkanlıklarıyla sandığa gitmememiz gerekiyor. CHP bugün ne yazık ki bir proje partisi olmuş durumdadır. Bu projenin adı da Türkiye'yi ortadan ikiye yarma, bölme projesidir." dedi.

Pakdemirli, İzmir'de bir otelde düzenlenen Rumeli-Balkan Buluşması'nda yaptığı konuşmada, kendisinin de bir göçmen olduğunu söyledi.

İzmir seçmeninin artık projesi olanla olmayanı ayıracağını ve ona göre oy vereceğini belirten Pakdemirli, "İzmir, bir de şuna uyandı; artık CHP Atatürk'ün kurduğu parti değil. İzmir bunun farkına vardı. Bakın meclis üyesi listelerine terör örgütü PKK onaylı 27 meclis üyesi adayı var. Bizim aramızdan hep bayrağını seven insan çıkar. Atatürk tek bir parti tarafından sahiplenilecek biri değildir." diye konuştu.

Bugün CHP'nin ortaklık yaptığı partilerin tek bayrağı kabul etmediğini dile getiren Pakdemirli, "Türkiye'nin yanında Kürdistan diyorlar mı? Kürdistan diye bir ülke var mı? Bu dönem adresiniz belli. Anadan, atadan kalma oy alışkanlıklarıyla sandığa gitmememiz gerekiyor. CHP bugün ne yazık ki bir proje partisi olmuş durumdadır. Bu projenin adı da Türkiye'yi ortadan ikiye yarma, bölme projesidir. Bu hassasiyetle göçmen kardeşlerimin oy vereceğinden yüzde 100 eminim." ifadelerini kullandı.

Bakan Pakdemirli, İzmir'de AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci için destek isteyerek, şunları kaydetti:

"Aynı zamanda şehre bir CEO seçiyorsunuz. 3 tane sığır gütmemiş insanlara bu şehri emanet etmeyin. Bu şehir dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Ama bugün itibarıyla İzmir bitmiş durumda. Daha evvelden belediyecilik tecrübesi olan, İzmir'i bilen iş insanına İzmir'i emanet etmemiz lazım. 'Bizim paramız var' diye övünüyorlar. 'Borcumuz yok' diye övünüyorlar. Ben bankacılık da yaptım. Bir bankanın yönetim kurulu üyeliği de yaptım. Bilançoya baktığım zaman o bilanço bana her şeyi anlatır. İzmir'in bilançosuna baktığım zaman bankacılık terimiyle tembel bilanço. Yani İzmir'i yönetenler yeterince yatırım yapmamışlar. Gelecekteki insanlardan bugünkü İzmir'i ipotek almışlar. Başta İzmirli ve göçmen kardeşlerim olmak üzere bu konuda bize destek olacaklarından eminim."

Konuşmasının ardından Uluslararası Balkan Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler tarafından Bakan Pakdemirli'ye Evlad-ı Fatihan Beratı verildi.

Selimler, 2019 Yılı Evlad-ı Fatihan Beratı'nı Pakdemirli'ye vermekten dolayı onur duyduklarını belirtti.

Bakan Pakdemirli de "Bakanlığımın ilk gününden beri aldığım en önemli berat. Çok teşekkür ediyorum." dedi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English