Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Çevre yoluna devrilen elektrik direği sürücüleri korkuttu

Ankara Çevre Yolu'nun Bağlıca mevkisinde elektrik direğinin devrilmesi sonucu kopan teller seyir halindeki bir yolcu otobüsünün de aralarında olduğu 4 araçta hasara yol açtı Olay sonrası yolun İstanbul ve Gölbaşı istikametinde yaklaşık bir saat ulaşım sağlanamadı

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANKARA (AA) - Ankara Çevre Yolu'nda elektrik direğinin devrilmesi sonucu kopan teller seyir halindeki bir yolcu otobüsünün de aralarında bulunduğu 4 araca zarar verdi.

Alınan bilgiye göre, Çevre Yolu'nun Bağlıca mevkisinde refüjde bulunan bir elektrik direği henüz belirlenemeyen nedenle devrildi.

Bu sırada direkten koparak yola savrulan elektrik telleri İstanbul istikametine giden Sezai Özçoban'ın kullandığı 34 GY 7857 plakalı kamyon ve aynı şeritte ilerleyen Adnan Gümüşsoy yönetimindeki 06 YB 3882 plakalı tır ile yolun karşı şeridinde seyir halindeki Hamza Karaca idaresindeki 06 KP 518 plakalı yolcu otobüsü ve Ayşe Ünlü'nün sürdüğü 34 RT 4178 plakalı otomobile çarptı.

Kaza sonrası sürücü kabini ağır hasar gören kamyonun şoförü Özçoban elinden hafif yaralandı.

Yolcu otobüsünün ön kısmı zarar gördü. Yakıt deposu delinen tırdan litrelerce mazot yola aktı. Ayrıca otomobilde de hasar meydana geldi.

Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

- "Kabloların yere düşmesiyle birden önüm kesildi"

Hafif yaralanan kamyon sürücüsü Sezai Özçoban, gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya'nın Ereğli ilçesinden İstanbul'a domates taşıdığını ve seyir halindeyken refüjdeki elektrik direğinin bir anda yola düştüğünü söyledi.

Direkten kopan tellerin kamyonun kabin kısmına zarar verdiğini belirten Özçoban, "Elektrik kablolarının yere düşmesiyle birden önüm kesildi. Sağlık durumumda bir sıkıntı yok. Daha sonra aracımdan çıkarak sağlık ekiplerine haber verdim. Etraftaki vatandaşlar da trafik ekiplerine haber verdi. Diğer şeritteki araçlar da hasar gördü." dedi.

Bölgeye gelen elektrik idaresi ekipleri bölgedeki enerji akımını kesti. Devrilen direk ve kopan teller ise itfaiye ve polis ekiplerince yol kenarına kaldırıldı.

Olay nedeniyle Ankara Çevre Yolu'nun İstanbul ve Gölbaşı istikameti yaklaşık bir saat ulaşıma kapalı kaldı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English