Son Dakika Haberler

Çatalhöyük Çumra Belediyespor bisiklet takımından ziyaret

Eklenme Tarihi: 19.11.2017 - 14:05 , Son Güncellenme: 19.11.2017- 14:36

Çatalhöyük Çumra Belediyespor bisiklet takımı ve milli takım antrenörü İsmail Uğurlu, takımıyla birlikte Ilgın'da çalışmalarını başlatmak üzere Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan'ı ziyaret etti.

Çatalhöyük Çumra Belediyespor bisiklet takımından ziyaret
Geçtiğimiz haftalarda Konya'da gerçekleştirilen Türkiye Bisiklet Federasyonu toplantısında 6 ilçemizin daha bisiklet takımı kurulması kararı alınmıştı. Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı "Konya bisiklet ligi kurulması için çalışmalarımız hızla devam etmektedir. 6 ilçemizin daha bisiklet takımı kurması için Çatalhöyük Çumra Belediyespor Bisiklet takımı ve milli takım antrenörü İsmail Uğur'lu bu konuda görevlendirilmiştir" dedi. 

Çatalhöyük Çumra Belediyespor bisiklet takımı ve milli takım antrenörü İsmail Uğurlu bugün takımıyla birlikte Ilgın'da çalışmalarını başlatmak üzere Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan'ı ziyaret etti. 

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan "Ilgın Belediyemiz bünyesinde Ilgın'a bir bisiklet takımı kazandırma çalışmalarımızı başlattık. Bu konuda bizlere desteğini esirgemeyen Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Çumra Belediyesi Başkanı Dr.Mehmet Oğuz'a teşekkür ederim. Bizleri ziyarete gelen Çatalhöyük Çumra Belediyespor bisiklet takımına ve takım hocası ve milli takım antrenörü İsmail Uğurlu hocamıza ayrıca teşekkür ederim,  memnun oldum. İnşallah en kısa süre içerisinde bisiklet sporunu İlçemize kazandıracağız" dedi. 

Çumra Çatalhöyük Belediyespor ve milli takım antrenörü İsmail Uğurlu da "Bizleri misafir eden Ilgın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa sürede Ilgın Belediyespor bisiklet takımı ile yarışlarda boy göstermeye başlayacağız" dedi. 

"Konya bisiklet ligi için çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek" diyen Uğurlu, "Bizlere verilen bu görev ve destlerinden dolayı en önemlisi çocuklarımızın gençlerimizin bu spora kavuşması için gayret gösteren Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve Yönetim Kurulu üyesi Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz'a ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: