Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Bunlar siyasetçi değil mezar kazıcısı"

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: "Türkiye'de taş üzerine taş koyduk ve Türkiye'yi yatırımlara boğduk. Şimdi bir yandan bu yatırımları durdurmak, yıkmakla sizin karşınıza gelen bir güruh var. Bunların adına da siyasetçi diyorlar. Bunlar siyasetçi değil bunlar mezar kazıcısı. Türkiye'yi gömmeye çalışıyorlar" "Muharrem İnce ile Selahattin Demirtaş bir araya geliyor, Selahattin Demirtaş'ın dağdaki terörist kardeşi Türkiye'ye meydan okuyor. Bu ne rezillik be. Bunların şirazesi kaydı, bunlar çıldı

Anadolu Ajansı haberine göre;
BURSA (AA) - Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Türkiye'de taş üzerine taş koyduk ve Türkiye'yi yatırımlara boğduk. Şimdi bir yandan bu yatırımları durdurmak, yıkmakla sizin karşınıza gelen bir güruh var. Bunların adına da siyasetçi diyorlar. Bunlar siyasetçi değil bunlar mezar kazıcısı. Türkiye'yi gömmeye çalışıyorlar." dedi.

Çavuşoğlu, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi'nde düzenlenen nokta mitinginde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bugün 16 yıl öncesine nazaran 3,7 kat büyüdüğünü, bundan sonraki süreçte daha iyisini yapacaklarını söyledi.

Türkiye'nin yıllarca boyunduruk ve kontrol altında tutulduğunu, ülkenin ayağa kalkmaması, dizlerinin üzerinde beklemesi, emeklemesi için kirli tezgahlar kurulduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, "Türkiye son 16 yılda cesur, kararlı, azimli, milletinin canını kendi canından aziz bilen Cumhurbaşkanımız sayesinde buralara ulaştı. Allah'ın izniyle bu daha başlangıç. 24 Haziran akşamından sonra Türkiye uçmaya başlayacak. Kanatlarınızı takın.'' diye konuştu.

Çavuşoğlu, Türkiye'nin geçmişte büyük sıkıntılardan geçtiğini, bunları da herkesin görmek zorunda olduğunu dile getirerek, aksi takdirde geleceği şekillendiremeyeceklerini anlattı.

AK Parti kurulduğu günden bu yana millet için durmadan çalıştıklarını vurgulayan Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlk günden beri yasaklarla, yoksullukla ve yolsuzluklarla mücadele ettik. Biz geldiğimizde toplanan vergilerin yüzde 87'si faize gidiyordu. Nerede yatırım yapacaksın? Ama yolsuzluklarla, yoksulluklarla, yasaklarla mücadele ederek, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla yola koyularak, 'Ben milletime efendilik taslamaya gelmedim, bilakis hizmetkar olmaya geldim' diyerek ve bu şiarla hizmet ederek, Türkiye'de taş üzerine taş koyduk ve Türkiye'yi yatırımlara boğduk. Şimdi bir yandan bu yatırımları durdurmak, yıkmakla sizin karşınıza gelen bir güruh var. Bunların adına da siyasetçi diyorlar. Bunlar siyasetçi değil bunlar mezar kazıcısı. Türkiye'yi gömmeye çalışıyorlar. Bu yatırımları yıkarak, yakarak Türkiye'yi gömmeye çalışıyorlar ama bu millet bunlara fırsat vermeyecek. Bu millet bunlara pazar günü dersini verecek, hesabını soracak.''

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafında kenetlenmeleri, AK Parti'yi de güçlendirmeleri çağrısında bulundu.

Geçmişte yaşananlardan dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu yola çıkarken "Ben kefenimi giydim de bu yola baş koydum." dediğini hatırlatan Çavuşoğlu, "Bir adam kefenini giymişse ona diş geçiremezsiniz, boyunduruk vuramazsınız, başını eğemezsiniz. Ona diş geçiremediler, kontrol altına alamadılar, boyunduruk vuramadılar ama yapmadıklarını bırakmadılar. Zor, güç oldu ama milletle beraber hepsinin üstesinden geldik, aştık bunları teker teker. Zincirleri kıra kıra büyüttük bu ülkeyi.'' ifadelerini kullandı.

- "Demirtaş ne zamandan beri CHP'nin akıl hocası oldu"

Çavuşoğlu, AK Parti olarak, seçim beyannamesini hazırlayıp milletin karşısına çıktıklarını ve hayata geçirecekleri projeleri anlattıklarını belirtti.

Bu süreçte rakiplerinin yaptıklarına değinen Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

''Rakiplerimiz ne yapıyor? Ey kardeşlerim benim. Atatürk'ün partisi olduğunu söyleyen, Cumhuriyet'in banisi olduğunu iddia eden Cumhuriyet Halk Partisi projelerin adresi olmuş. Muharrem İnce adaylığını açıklıyor, Selahattin Demirtaş'ın dizinin dibine koşuyor. Bu ne rezillik, bu ne aymazlık? Bu ülkeye, bu millete bu ne düşmanlık? Ne zamandan beri Selahattin Demirtaş, Cumhuriyet Halk Partisinin akıl hocası oldu? Ne verdi bu adam Türkiye'ye? Kan ve gözyaşı verenlere omuz vermekten, destek olmaktan başka ne verdi? Muharrem İnce ile Selahattin Demirtaş bir araya geliyor, Selahattin Demirtaş'ın dağdaki terörist kardeşi Türkiye'ye meydan okuyor. Bu ne rezillik be. Bunların şirazesi kaydı, bunlar çıldırıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan'ı millet nezdinde oyda, sandıkta yenemeyeceklerini gördükleri için artık Türkiye'ye düşman oldular, teröristlerle kol kola girdiler. Rezil bunlar rezil. Açık ve net söylüyorum; bunu yapanlar hesabını verecek sandıkta."

Muharrem İnce Diyarbakır'a gittiğinde alanda bir tane bile Türk bayrağının olmadığını ifade eden Çavuşoğlu, "Ey Cumhuriyet Halk Partililer, partiniz yok artık yok. Partiniz HDP artık sizin. Yazık günah değil mi? Ah kardeşlerim, bunların düştüğü duruma bak. Çürümüş bunlar çürümüş. Türkiye'ye bunları vereceği hiçbir şey yok. Bunlardan zaten milletimizin de bir beklentisi yok, silleyi, Osmanlı tokadını pazar günü bir vuracak, soluğu Fizan'da alacaklar bunlar. Göreceksiniz yapacağız bunu Allah'ın izniyle." değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English