Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Bugünlerde çöplüklerde bol bol resimler görebiliriz"

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş: "Bugünlerde çöplüklerde bol bol resimler görebiliriz, yarın akşamdan itibaren bir yerlerde yanan oy pusulalarını görebiliriz. Çuvallarla taşındığı ifade edilen oy torbalarını görebiliriz. Sakın ha sakın bunlara itibar etmeyin" "Bu seçimde özellikle Fetullahçı Terör Örgütü'nün sosyal medyadan paylaştığı şifreli mesajlar bizim arkadaşlarımızın uyanık olmasının gerektiğinin en önemli göstergesi"

Anadolu Ajansı haberine göre;
KAYSERİ (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Bugünlerde çöplüklerde bol bol resimler görebiliriz, yarın akşamdan itibaren bir yerlerde yanan oy pusulalarını görebiliriz. Çuvallarla taşındığı ifade edilen oy torbalarını görebiliriz. Sakın ha sakın bunlara itibar etmeyin." dedi.

Kayseri'de Millet Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Elitaş, seçim çalışmalarına ilişkin AA muhabirine açıklamada bulundu.

Elitaş, Kayseri'de AK Parti'ye büyük bir teveccüh olduğunu, hem emeklilere verdikleri bin lira ikramiye hem maaşların erken dağıtılmasının piyasada bir canlılık ortaya çıkardığını ve bayramla beraber insanların o mutluluğu yaşadıklarını belirtti.

Yarın sandıklarda olacaklarını aktaran Elitaş, görev yapacak müşahitlerin sandıklar kapandıktan sonra dikkatli olmasını istedi.

Elitaş, "Fetullahçı Terör Örgütü'nün bu işlerde mahir olduğunu biliyoruz. Karşıdaki ittifakın da bu işlere tevessül etmemesi için hak neyse, hiç kimsenin oyunun başkasına geçmemesi üzerine normal ve adil bir şekilde sayım yapılmasına yardımcı olmaya çalışacağız." diye konuştu.

Sosyal medyada, "AK Parti'liler böyle böyle yapacak, Cumhur İttifakı'nı yapanlar şunu yapıyorlar" dendiğini ve aslında onların şifreli bir mesaj olduğunu ileri süren Elitaş, "Kendi takipçilerine nasıl hile yapacaklarını tarif etmeye çalışıyorlar. İşte, 'AK Parti'liler şunu götürürken bunu yapacak, mühürlenmiş sandıklar var kargaşa çıkaracak' diye ne yapmaları gerektiğini... Şifreli bir şekilde kendi militanlarının, kendi haşhaşilerinin yaptıkları önemli bir mesajdır. Ben sandık görevlisi olan Cumhur İttifakı'nın MHP'li, AK Parti'li, Büyük Birlik Parti'li kardeşlerime diyorum ki 'onları iyi okuyun', aynısını yapacaklar. Sakın ha sakın, buna meydan vermeyin, fırsat vermeyin." ifadesini kullandı.

- "Bugünlerde çöplüklerde bol bol resimler görebiliriz"

Sandıklarda görev yapacak müşahitleri uyaran Elitaş, şöyle konuştu:

"Bugünlerde çöplüklerde bol bol resimler görebiliriz, yarın akşamdan itibaren bir yerlerde yanan oy pusulalarını görebiliriz. Çuvallarla taşındığı ifade edilen oy torbalarını görebiliriz. Sakın ha sakın bunlara itibar etmeyin. Özellikle oy sayımı sırasında kavga çıkarabilirler, sandık müşahidi arkadaşlarıma diyorum ki, 'kavgada ne olur lütfen gözünüz sandıkta olsun, sandık alanını terk etmeyin' diyorum. Çünkü acayip bir fitnenin, fesadın ortaya çıkabileceği ve ilk defa oy sayımının geçerli oy ile geçersiz oy arasındaki çok ince çizginin olduğu bir dönemdeyiz. Mesela AK Parti'ye ve MHP'ye aynı anda vurursanız ittifakın ortak havuzuna gidiyor. AK Parti'ye ittifaka vurursanız, AK Parti'ye sayılıyor. Ortasına vurursanız yine havuza gidiyor. Büyük bir ağırlığı AK Parti tarafında ise AK Parti'ye sayılıyor. Yani bu anlamda bizim müşahit arkadaşlarımızın çok dikkatli olması lazım. Bu seçimde özellikle Fetullahçı Terör Örgütü'nün sosyal medyadan paylaştığı şifreli mesajlar bizim arkadaşlarımızın uyanık olmasının gerektiğinin en önemli göstergesi."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English