Son Dakika Haberler

Bu ne yaman çelişki!

Eklenme Tarihi: 13.10.2017 - 09:56

Yeni Konya Gazetesi Spor Müdürü Hüseyin Avni Uğur, Atiker Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak maçta sarı kırmızılı taraftarların stadyuma alınmasına ilişkin 'Bu ne yaman çelişki!" başlıklı yazı kaleme aldı.

Bu ne yaman çelişki!
İşte o yazı:

Bir sezonda iki kupayı kaldıran Anadolu Kartalı’nı hazmedemediler. Konyaspor’un başarısını engellemek için türlü türlü oyunlardan biri daha sahneye kondu ve başardılar da… 

Bu nasıl ceza, bu nasıl çelişki demek lazım.

Konyaspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı maçı sanki ev sahibi gibi Sarı Kırmızılı taraftarlar seyredecek.

Ne Konya, ne Konya spor camiası ne yönetim, ne de basın. Konyaspor’umuza oynanan oyunlara sert tepkide geri kaldı ve olanlar oldu.

İl Güvenlik Kurulu, ‘Galatasaray seyircisi alınmayacak’ kararını bile bozdu.

Oyunun başındaki aktörler yarın göz göre göre Galatasaray taraftarını Konya Büyükşehir Belediye Stadı’na alacak hem de dışarıdan destek verecek Yeşil Beyazlı taraftarların yanından geçerek.

‘Bu artık son olsun’ deyip bildiğini bilmezden gelmek yerine bundan sonraki oyunlara anında hem de dik durarak tepki verilmeli. Zira bir Anadolu takımının başarısından söz ediyoruz ve bu sezon türlü türlü engellemelerle karşı karşıya!

Birileri ‘dur’ diyemese de yeni perdeler açılmadan o aktörlere Ova’nın sert yüzünü göstermeli. Yoksa iş işten geçer, yeni oyunlar sahnelenir, nokta.

Seyircinden uzak da olsan yarın yürekler seninle çarpacak.


Kaynak: