Son Dakika Haberler

Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Diplomalarını alan öğrenciler, törende hep birlikte keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadı.

Bozkır MYO’da mezuniyet heyecanı
Bozkır MYO Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen törene, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Okka, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır MYO Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Dalkıran, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay, yaptığı konuşmada, “Böyle mutlu bir günde sizlerle beraber olmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Edindiğiniz bilgi birikimiyle buradan aldığınız diplomalarla mesleki anlamda, araştırmacı ruhunuzu kaybetmeden, kendinizi farklı donanımlarla ve çalışmalarla daha iyi yerlere getireceğinizi temenni ediyoruz. Bu güzel ülkemizi bilimde, sanatta, kültürde ve teknolojik anlamda önemli yerlere getirmek sizlerin en önemli görevleri ve hedefleri arasında olmalıdır” diye konuştu.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ise “Bozkırlı hemşehrilerimizin hepsi öğrencilerimizi bağrına bastı. Bozkırlılar ve Bozkır Belediyesi kucağını her zaman size açmıştır ve burada da her zaman bir evinizin, bir mekanınızın olduğunu unutmayın” şeklinde konuştu.

“VATANIMIZIN AYAKTA KALMASI SİZİN GİBİ ASIM’IN NESLİYLE MÜMKÜN OLACAK”

Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Okka da mezuniyet töreninin hayırlı olmasını diledi. Öğrencilere seslenen Okka "İnşallah bundan sonra da vatanın farklı yerlerinde Selçuk Üniversitesi’nden edindiğiniz birikimleri kullanarak devletimize ve milletimize hizmet edeceksiniz. Bu vatanın ayakta kalması, sizin gibi Asım’ın nesliyle mümkün olacaktır. Bu birlik ve beraberliği 15 Temmuz’da gösterdiniz. İnşallah Allah başka 15 Temmuzlar göstermesin. Birliğimizin devamı için elinizden gelen gayreti lütfen gösteriniz. Selçuk Üniversitemiz son derece başarılı bir üniversite. Dünya sıralamasında biz, bir yılda 179 sıra atladık. Bu az bir gelişme değil. Türkiye genelinde devlet üniversiteleri arasında altıncılığa yerleştik. Tüm üniversiteleri kattığımız zaman 11-12’inci sıraya yükseldik. İnşallah bu yükselerek ilk 3’lere gelecek. Bu sizlerin gayreti, çalışmaları, bizlerin desteğiyle olacak. Akademisyenlerimizin fedakarlığıyla olacak” diye konuştu.



Açılış konuşmalarının ardından, MYO Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay tarafından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Okka’ya Selçuk Üniversitesi logolu tablo hediye edildi. Daha sonra protokol üyeleri ve öğretim üyeleri tarafından öğrencilere diplomaları verildi. Diplomalarını alan öğrenciler, keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadı. Mutluluklarını aileleriyle paylaşan öğrenciler, fotoğraf kareleriyle bu anı ölümsüzleştirdi. Bozkır Kaşık ekibinin gösterisinin ardından MYO Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay’a ait ‘Toros Dağları Çiçekleri Fotoğraf Sergisi’nin açılışı yapıldı. Ayrıca mezuniyet töreni kapsamında, öğrenciler arasında gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasında dereceye girenlere kupaları verildi.




 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English