Son Dakika Haberler

Bozkır Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni, Ak Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem’in de katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Bozkır’da geleneksel 4. sünnet şöleni
Bozkır Belediyesinin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği sünnet şöleninde 95 çocuk erkekliğe ilk adımlarını attı.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Devlet Hastanesi ile birlikte yapmış oldukları işbirliğiyle bu yıl 95 çocuğu, toplamda ise 375 çocuğu sünnet ettirdiklerini söyledi.
 
Yapılan organizasyonun hayır işi olduğunu, örnek bir sosyal belediyecilik olduğunu ifade eden Gün, çocuklara çok önem verdiklerini belirtti. Başkan Gün “Çocuklarımıza çok önem veriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte organize içinde olduğumuz Genç KOMEK, Yüzme Havuzu projesi, Çanakkale gezisi ve konferanslar çocuklarımıza ne kadar önem verdiğimizin göstergesidir. 4 yıldır olduğu gibi bugün de bir hayır işi gerçekleştiriyoruz. Belediyemize kayıt yaptıran her çocuğumuzun sünnetini, hijyenik ve sağlıklı ortamda Bozkır Devlet Hastanemizde Başhekimimiz Op. Dr. Halil İbrahim Taşçı ve ekibi nezdinde gerçekleştiriyoruz. 4 yıldır bu organizasyonun içerisinde oldukları için onlara da teşekkür ediyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz şölen ile birlikte de çocuklarımızın düğünlerini yapmış oluyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarımızın sünnet kıyafetlerini ve bisikletlerini hediye ediyoruz. Sünnet olan çocuklarımızın bahtları açık olsun, ailelerine de mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin olsun” diye konuştu. 


 
Bozkır’ın Ak Parti döneminde güzel hizmetlerle tanıştığını söyleyen Ak Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ise şunları kaydetti: 

“Bu güzel şehir AK Parti döneminde büyük hizmetlere kavuştu. Hepimiz görüyoruz. Bozkır’a daha önceden geldiğim zaman ile şimdi görmüş olduğum hizmetler arasında çok büyük farklar var. Başkanım ne hizmetler yaptın, sözlerini yerine getirdin mi dediğimde, belediye başkanım bana seçim beyannamesini göstererek 'Sadece otogar projemiz kaldı. 34 seçim vaadimin 33’ünü gerçekleştirdim' dedi. Bunun yanında seçim vaatlerinde bulunmayan daha birçok hizmetleri de sıraladı. Bu Ak Parti’nin gücüdür, Ak Parti’nin hizmet anlayışıdır. Ak Parti’nin hizmet anlayışıyla hizmet ettiği için Belediye Başkanımız İbrahim Gün’e teşekkür ediyorum. Bugün burada da çok önemli bir hizmet Bozkırlılara sunuluyor. 4 yılda 400’e yakın çocuğu sünnet ettirdiler. Her sene bisiklet ve sünnet kıyafeti hediye ediyorlar. Bu şölenin düzenlenmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından şölene katılan çocuklar, sihirbaz, Hacivat-Karagöz ve Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri’nin gösterileriyle son buldu. 

Programa Güneysınır Kaymakamı Hacı Osman Hökeleli, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra siyasi partilerin Bozkır ilçe başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş da katıldı. 
 

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English