Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Birlik ve beraberliğimiz Türkiye’ye örnek"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ve birliğe bağlı oda başkanları ile bir araya geldi. Başkan Altay, esnaf odalarıyla düzenli olarak buluştuklarını belirterek, önümüzdeki dönemin istişare ve koordinasyonun çok daha fazla olacağı bir dönem olacağını söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ve birliğe bağlı oda başkanları ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’ndeki programda oda başkanlarıyla istişarelerde bulunan Başkan Altay, “Esnaf odalarımızla düzenli olarak bir araya gelip istişare ediyoruz. Ortak noktada buluşmaya gayret ediyoruz. Zaten şehrimizi ortak akılla yönetiyoruz. Sizler de çok büyük kitleleri temsil ediyorsunuz. Konyamız bu konuda çok başarılı bir şehir. Konya, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partileri ile STK’ları ile hep birlikte istişare eden, aynı masa etrafında toplanabilen ve sorunu çözmek için gayret gösteren bir şehir. Bu konuda da tüm şehirlere örneğiz” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte sadece merkezdeki değil, 31 ilçedeki esnafların sorunlarıyla da ilgilendiklerini belirterek ilçe belediye başkan adaylarının da açıklanmasıyla birlikte istişareleri hem merkezde hem merkez dışındaki ilçelerde arttırarak sürdüreceklerini kaydetti.

Başkan Altay, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu dönem, koordinasyonun çok daha yüksek ve bir araya gelmemizin daha fazla olacağı bir dönem olacak. Selçuklu Belediye Başkanlığı görevinin yanı sıra 9 aya yakın bir süredir de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütüyoruz. İnşallah yeni dönemde de Konya, partimize ve Cumhur İttifakı’na en yüksek desteği verecek. Türkiye’nin birlik, beraberlik ve bekası için birlikte hareket ediyoruz. Bizler de kamu hizmetlerinin aksamaması ve daha iyi yürütülmesi için Konya Büyükşehir Belediyesi olarak çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz gayret gösteriyoruz. İnşallah geleceğin Konyası çok daha güzel olacak.”

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak da Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın Türkiye’de eşine rastlanmamış bir birlikteliği ortaya koyduğunun altını çizdi. Karabacak, “Konya Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği 55 bin üyesi, 84 esnaf odasıyla Konya’mızın en önemli sivil toplum örgütlerinden birisi. Başkanımıza, her zaman esnaf ve sanatkârlar odasına yapmış olduğu destekten dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. 9 ay içerisinde bu 5’inci toplantımız. Konya’yı birlikte yönetmek adına yapılan bu istişareleri önemsiyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımız da bu anlamda bu toplantılardan memnun” ifadelerini kullandı.

Toplantıya AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ali Deresoy ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ziya Varışlı da katıldı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English