Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Beyşehir'deki parklara şehit isimleri!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yapımı devam eden yeni parklara şehit isimlerinin verileceği bildirildi.

Beyşehir ilçe merkezinde, yürütülen çalışmalarla park ve yeşil alanların sayısı daha da artırılıyor. 

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen park ve yeşil alan çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.
Beyşehir kent merkezinde ve bağlı dış mahallelerde mevcut park ve yeşil alanların sayısının son dönemde gözle görülür bir şekilde artış gösterdiğini belirten Özaltun, kış dönemi öncesinde yürütülen çalışmalarla bu alanlara yenilerinin eklenmeye başlandığını söyledi.

Beyşehir’in daha zengin bir yeşil alan potansiyeli ile daha yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için gayret gösterdiklerini vurgulayan Özaltun, ilçe genelinde park, bahçe ve yeşil alanların daha da büyüyüp genişlemesine büyük önem verdiklerini belirtti. 

Park, bahçe ve yeşil alanların yaygınlaşmasının insanların ve yetiştirip büyüttükleri yarının gençleri olan oyun çağındaki çocukların da yaşadığı kentte daha mutlu bir yaşam sürmesi anlamına geldiğinin bilincinde olduklarını anlatan Özaltun, başlatılan yeni çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:

“Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bugünlerde yeni park ve yeşil alanların oluşturulması için hummalı bir çalışma dönemi içerisine girdi. Bu kapsamda, Beyşehir Gölü kıyısında Jandarma burnu mevkisindeki meydanda yeni bir park  ve yeşil alan çalışması başlattık. Ayrıca, Vuslat Parkı’nda bulunan kullanım dışı kalan fitness aletlerimiz de yenileniyor. İlçe merkezinde halen 4 farklı mahallede, 4 yeni park çalışması daha yürütülüyor. Bu parklarda çocuklarımız için de oyun alanları olacak. İlçemizde  bu anlamda park sayılarına yenileri bir bir eklenirken, geçtiğimiz yıl yapılan parklarda peyzaj çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Hedefimiz bu parkları hava şartları imkan verirse, yıl sonuna kadar tamamlayıp, halkımızın ve çocuklarımızın hizmetine sunabilmek. Yeni yaptığımız parklarımıza ise bu millet uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizin isimlerini vereceğiz. Vatandaşlarımızdan bu yeni parklara verilmesini istediği şehit isimleri varsa, bunları da değerlendirmeyi planlıyoruz. Nihai hedefimizde ise, ilçemizde park ve yeşil alan olmayan mahalle kalmamasıdır.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English