Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Beyşehir’de mahalle iftarları başladı

Beyşehir Belediyesi tarafından mübarek ramazan ayının gelmesi ile birlikte mahalle iftarı programları başladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ramazanın ilk mahalle iftarında ilçenin dış mahallelerinden Kurucuova Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi.

Kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile birlikte yerleşim merkezinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla buluşan ve masaları tek tek gezerek halkın ramazan ayını tebrik eden Özaltun, özel olarak ilgilendiği çocuklara ise uçurtma hediye etti.

Yemeğin ardından yapılan dualar sonrasında iftar programına katılan mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi’nin ilk iftar sofrasında Kurucuova Mahallesi sakinleriyle buluşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Gerek ilçe merkezinde, gerekse dış mahallelerde yaşayan vatandaşlarla çeşitli vesilelerle sık sık biraraya gelmeye özen gösterdiklerini anlatan Özaltun, gittikleri her yerde gördükleri birlik ve beraberliğe yönelik atmosferin kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini söyledi. Bu birlik ve beraberlik ortamının devam etmesini isteyen Özaltun, “Allah’ım birlik ve beraberliğimizi her zaman daim etsin. Bu birliğimizi bozmak isteyen şer odaklarına inşallah fırsat vermesin.Gece gündüz demeden ülkemize hizmet edenlere fırsat versin ki, birlikte olalım, güçlü olalım. Ülkemizi yıkmak isteyen, bölmek isteyenlerin karşısında dimdik duralım”diye konuştu.

Bu konuda en büyük sorumluluğun vatandaşlara düştüğünü vurgulayan Özaltun, mahalle sakinlerinden kendilerine dua etmelerini de istedi.

Özaltun, şöyle konuştu:

“Bizlere bol bol dua edin. Çünkü, dualarla ayaktayız ve sizlere hizmet edebiliyoruz. Bu anlamda mahalle ziyaretlerimiz, iftar ve sahur programlarımız ramazan ayı süresince devam edecek. Sizlerin ihtiyaçlarını, isteklerini yerine getirmek için çalışmalarımızı durmaksızın sürdüreceğiz.”

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da konuşmasında, vatandaşlardan  İslam coğrafyası için de dua etmesini istedi. “Bizler şu anda sofralarımızda iftar yaparken, birçok İslam coğrafyasında iftarlarını, sahurlarını yapmakta zorluk çeken Müslüman kardeşlerimiz var” diye konuşan  Şenol, şöyle devam etti:

“Bu kardeşlerimize de bol bol dua edelim. Çünkü onların dualara ihtiyacı var. Su sayede birlik ve beraberliğimizi göstererek güçlü olduğumuzu, Müslümanları yenemeyeceklerini o hain düşmanlara gösterelim.Biliyoruz ki, önümüzde bu coğrafyanın dönüm noktası olan seçimler var. İnşallah bu seçimlerde de birlik ve beraberliğimizi göstererek ülkemizi bölmek isteyenleri büyük bir hüsrana uğratacağız.”

Şenol, konuşmasında, yapımı devam eden ve son aşamaya gelinen Yeşildağ-Kurucuova arasındaki yol iyileştirme ve genişletme çalışmalarına da değinirken, “İnşallah 1961’den beri bitmeyen bu yolumuz, bizim dönemimizde bitecek.Yapım aşamasındaki bu yolu da bitirip sizlerin hizmetine sunacağız.”dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English