Son Dakika Haberler

Beyşehir Belediyespor fırtınası esiyor

Eklenme Tarihi: 16.10.2017 - 09:33

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta kendi saha ve seyircisi önünde grubun iddialı ekiplerinden Selçuklu Belediyespor’u ağırlayan Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı, müsabakayı 1-0 kazanırken liderliğini sürdürdü.

Beyşehir Belediyespor fırtınası esiyor
Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’ndaki iki renktaşın karşılaşmasında gülen taraf evsahibi ekip Beyşehir Belediyespor oldu. 

Beyşehir Belediyespor, 25.dakikada Oğuzhan Gümüşhan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gol, aynı zamanda ilk devrenin de skoru oldu.

İkinci devre her iki tarafın da gol çabası  sonucu değiştirmeye yeterli gelmedi ve müsabakayı Beyşehir Belediyespor 1-0 kazandı. 

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir sevinç yaşayan Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı oyuncuları, bu mutluluğu tribündeki seyircileriyle paylaştı.

Müsabakayı tribünlerden Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır ile AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Muslu da izledi. 

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, sezonun ilk iki maçında 6 puan toplayarak liderliğini sürdüren Beyşehir Belediyespor’u gösterdiği başarılı performansından ötürü kutladı.

Beyşehir Belediyespor antrenörü Özcan Sert, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Hem kendi oyuncularımı, hem de rakip takım oyuncalarını centilmenliklerinden ve sahada ortaya koydukları güzel mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Hakemlerimizi de güzel yönetimlerinden dolayı tebrik ediyorum. 90 dakika sonunda gülen taraf olduğumuz için çok mutluyuz. Lige iyi bir başlangıç yaptık ve bunun devamını getirmek istiyoruz.Karşılaşmamızı tribünlerden izleyen Kaymakamıız, belediye başkanımız ve Gençlik Spor Müdürümüz ile yöneticilerimize ve maçın sonuna kadar hiç durmadan takımımızı destekleyen seyircimize şükranlarımızı sunuyorum.”dedi.

Beyşehir Belediyespor ise bu galibiyetle puanını 6’ya yükseltti ve diğer müsabakaların beraberlik neticesi ile sonlandığı Süper Grup’ta haftayı 3 puanla kapatan tek takım oldu. Mavi-beyazlılar, rakiplerinin puan kaybetmesi ile liderliğini en yakın rakibinin 2 puan önünde sürdürdü.
Haftanın diğer müsabakalarının sonuçları şöyle:

Selçukspor 0-Seydişehir Belediyespor 0, Altınekin 1-Y.Emirgazi 1, S.Kadınhanı Belediye 2-Karapınar Belediye 2, Ilgın Belediye 0-Ç.Çumra Belediye 0.

Kaynak: