Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Beyşehir Belediyesi’nden anne ve çocuk kulübü

Beyşehir ilçesinde, çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan anne ve çocuk kulübü hizmet vermek için gün sayıyor.

Beyşehir Belediyesi’nden anne ve çocuk kulübü
Sosyal belediyecilikte de öncü belediyeler arasında yer alan Beyşehir Belediyesi, Beyşehir’de yine bir ilke imza atarak Beyşehir Belediyesi Anne ve Çocuk Kulübü’nü kurdu.

Beyşehir Belediyesi eski hizmet binasının ikinci katında ilçede yaşayan anne ve çocukları için kulüp bünyesinde özel olarak oluşturulan mekanda, kadınlar için kafeterya, TV ve kütüphane odası, spor aletleri, masa tenisi, air hokey, langırt, koşu bantları, ağırlık çalışmaları yapılabilecek imkanların sunulduğu fitness salonu, duş imkanı, çocuklar için zemini tatami minderle kaplı, çocuklara özel tuvaletlerin de düşünüldüğü faaliyet odaları, atölyeler,top havuzu ve kaydırak ile zeka oyunları gibi  çocuk oyun alanları, çocuk spor aletleri, langırt, air hokey ve masa tenisi gibi aktivitelerin yapılabileceği aktivite alanları yer alıyor. Çocuklar için hazırlanan mini cep sineması ve bowling salonunun oluşturulması çalışmaları ise halen sürüyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yeni oluşturulan anne ve çocuk kulübünü mekanı gezdirdiği Beyşehir’in annelerine tanıttı. Bu mekanın hizmet vermeye başlamasının ardından Beyşehirli kadınlar ile çocukların vazgeçilmez bir aktivite merkezi haline geleceğini vurgulayan Özaltun, projeye ilişkin fikrin yine bir anneden geldiğini söyledi. Beyşehirli annelerle geçmişte gerçekleştirdikleri bir toplantıda, “Bizim kış döneminde çocuklarımızı parka götürebileceğimiz alanlarımız yok, erkeklerimiz kahvehaneye gidiyor ama bizim gidecek yerimiz yok’ diyen bir anneden gelen öneri üzerine böyle bir çalışmayı hayata geçirme kararı aldıklarını anlatan Özaltun, “Bu konuda tüm insanlarımıza şehrimizin merkezinde yürüme mesafesinde olan bir yer temin etmeliydik. Beyşehir Belediyesi eski hizmet binamızın boşta olan ikinci katında  anne ve çocuk kulübünü kurmaya karar verdik. Hatta buradaki eski makam odam bile  kulüp bünyesinde hanımlarımıza hizmet verecek bir kafeterya haline dönüştürüldü.”dedi.

Bu mekanın yılın 365 günü kadınlar ile çocuklarına hizmet verecek bir yer haline dönüştürüldüğünü vurgulayan Özaltun,“Yaz ya da kış ayları fark etmez, burası tamamen sadece bayanlarımızın kullanabileceği fitness ve genel kondüsyon aletlerinin olduğu, çocukların rahatlıkla oyun gruplarında eğlenebileceği bir mekan haline dönüştürüldü. İlk etapta bu mekanı sizlere bir gezdirelim, sizlerin de ön görüş ve isteklerinizi alalım dedik. Memleketimizde bayanlarımızın her zaman vizyonu ve ön görüsü bizim için değerlidir. Bu noktada her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Özaltun, kulübe üye olan Beyşehirli hanımların çok cüzi bir ücret karşılığında günün belli saatlerinde çocuklarıyla beraber anne ve çocuk kulübünün tüm faaliyet alanlarından istifade edebileceklerini de sözlerine ekledi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English