Son Dakika Haberler

Beşiktaş turdan umutlu

Eklenme Tarihi: 08.08.2014 - 17:59

Kulüp ikinci başkanı Çebi: "Takımlar içerisinde en güçlüler Arsenal ve Beşiktaş'tı. Beşiktaş'ı şanslı görüyorum" "Takımda moral bozukluğu yok. Aksine daha çok motive oldular. Arsenal çıkınca hepimiz birbirimize güldük"

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turunda eşleştikleri Arsenal karşısında gruplara kalmak için umutlu olduklarını söyledi.

Aynı zamanda futbol şubesi başkanı olan Çebi, kulübün internet sitesine yaptığı değerlendirmede, kendisi için futbolda güçlü veya güçsüz takım diye bir tanımın olmadığını belirterek, "Hepsi benim için güçlü ve önemli. Takımlar içerisinde en güçlüler Arsenal ve Beşiktaş'tı. Dolayısıyla karşı karşıya gelmelerinde bir hayır vardır. Beşiktaş'ı şanslı görüyorum" dedi.

Kura çekimini teknik heyetle birlikte takip ettiklerini vurgulayan Ahmet Nur Çebi, "Takımda moral bozukluğu yok. Aksine daha çok motive oldular. Arsenal çıkınca hepimiz birbirimize güldük. İnançlıyız, bu da başarıya olan inancımızdan kaynaklanıyor" diye konuştu. 

 

- Torunoğulları: "Bu tür büyük takımlarla karşılaşmalıyız"

 

Kulüp futbol dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları ise UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için bu tür güçlü takımları yenmeleri gerektiğini dile getirdi.

Arsenal'in en deneyimli takımlardan biri olduğunu vurgulayan Torunoğulları, "Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyorsak bu tür büyük takımlarla karşılaşmalıyız. İnşallah Arsenal karşısında iyi bir sonuç alırız ve ay sonunda Şampiyonlar Ligi grup kura çekimlerine gideriz. Transfer politikamız da daha önceden belirlenmiştir ve bu doğrultuda devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. 


Kaynak: