Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda yine kazanamadı

Eklenme Tarihi: 28.09.2014 - 01:29

Siyah-beyazlılar, Çaykur Rizespor'dan sonra Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı ikinci lig maçında Eskişehirspor'la da berabere kaldı Beşiktaş, beraberliğe rağmen maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu Ligde üst üste 3. golünü atan Olcay, Beşiktaş formasıyla 22. golünü kaydetti

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta maçında sahasında Eskişehirspor'la berabere kalarak, bu sezon Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı ikinci lig karşılaşmasında da kazanamadı.

Bu sezon Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki ilk lig maçında Çaykur Rizespor karşısına çıkan siyah-beyazlılar, sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Sahasındaki ikinci maç olan Eskişehirspor karşılaşmasından da aynı skorla ayrılan "Kara Kartallar", bu sezon Atatürk Olimpiyat Stadı'nda taraftarlarına henüz 3 puan sevinci yaşatamadı.

Ligde 2 kez kazanan, 2 kez de berabere kalan Beşiktaş, galibiyetlerini Mersin ve Bursa deplasmanlarında aldı.

Beşiktaş, bu beraberliğe rağmen ligde puanını 8'e yükseltip, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

 

- Olcay gollerine devam ediyor

 

Beşiktaş'ın Eskişehirspor karşısındaki tek golünü atan Olcay Şahan, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de üst üste üçüncü golünü kaydetti.

Süper Lig'de 1-1 berabere biten Çaykur Rizespor ve siyah-beyazlıların 1-0 kazandığı Bursaspor maçlarında birer gol atan milli futbolcu, Eskişehirspor'u da boş geçmedi. Sadece ilk haftadaki Mersin İdmanyurdu maçında gol atmayı başaramayan Olcay, diğer 3 karşılaşmada fileleri havalandırmayı başardı. 

Beşiktaş'ın ligde bu sezon attığı 4 golün 3'ünde Olcay Şahan'ın imzası vardı.

Milli futbolcu, bu golle siyah-beyazlı formayla 22. golüne de ulaşmış oldu. Gollerinin tamamını Spor Toto Süper Lig'de atan Olcay Şahan, Beşiktaş'a geldiği günden bu yana lig maçı kaçırmadı ve üst üste 72. Süper Lig maçına çıktı.

Beşiktaş, Olcay'ın gol attığı maçlarda 8. kez berabere kaldı. Milli futbolcunun gol attığı sadece 2 maçı yitiren siyah-beyazlılar, 12 karşılaşmada ise galip geldi.

 

- 4 maçta da birer gol attı

 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 4 karşılaşmada da birer gol atabildi.

Ligin ilk haftasında Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, ikinci haftada Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Geçen hafta deplasmanda Bursaspor'u 1-0 mağlup eden "Kara Kartallar", son maçında da Eskişehirspor'la 1-1 berabere kalıp, puanları paylaştı.

 

- Eskişehirspor'un ofsayt itirazı

 

Eskişehirsporlu futbolcular maçın ilk yarısında Mori'nin ayağından buldukları golün ofsayt gerekçesiyle sayılmaması nedeniyle itirazda bulundu.

Eskişehirsporlu futbolcular, yardımcı hakemin ofsayt bayrağı kaldırdığı pozisyon için karşılaşmanın ikinci yarısı başlamadan hakem Çağatay Şahan'a itirazlarını sürdürdü. 

Bu arada Eskişehirspor'da Mori 86. dakikada ikinci sarı kartını görüp, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

 

- Taraftarlardan yağmur dayanışması

 

Karşılaşma öncesi taraftarların tüm ısrarlarına rağmen, kale arkasında bulunan ve yağmur nedeniyle ıslanan seyirciler, doğu tribününe alınmadı.

Maçın ilk yarısının ortalarında yağmurun şiddetini artırmasıyla, üstü kapalı olan doğu tribününde bulunan taraftarlar, kale arkası tribünde ıslanan taraftarlara destek olmak için, doğu tribünün alt kısmında bulunan ve yağmur alan bölgeye geçti. Tribünlerin çıkıntılarının altında maç izleyen taraftarlar da yağmur alan bölümlere geçerek, ıslanan taraftarlara destek verdi.


Kaynak: