Son Dakika Haberler

Beşiktaş Mogaz, kadrosuna takviye yaptı

Eklenme Tarihi: 05.11.2014 - 16:52

Siyah-beyazlı takım, Hırvat oyuncu Vedran Zrnic ile sözleşme imzaladı Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Karacan: "Daha güçlü Beşiktaş Mogaz için 2011 yılında dünyanın en prestijli oyuncusu olan Zrnic'i transfer ettik"

İSTANBUL (AA) - Hentbolda Erkekler Süper Lig takımlarından Beşiktaş Mogaz, Hırvat oyuncu Vedra Zrnic'i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele veren siyah-beyazlı takım, 98 kez Hırvatistan milli takım forması giyen ve olimpiyat ve dünya şampiyonlukları yaşamış Zrnic ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Almanya'da Gummersbach formasıyla üç kez Avrupa şampiyonluğu yaşayan 35 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, son olarak Polonya'nın Orlen Wisla Plock takımının formasını giydi.

Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine Zrnic'in yanı sıra Beşiktaş Kulübü Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan ile Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat katıldı.

İmza töreninde konuşan Erdal Karacan, Beşiktaş Mogaz'ın Şampiyonlar Ligi'nde yoluna başarıyla devam ettiğini belirterek, "Daha güçlü Beşiktaş Mogaz için 2011 yılında dünyanın en prestijli oyuncusu olan Zrnic'i transfer ettik. Böylece daha güçlü bir takım yarattık. Kendisi Almanya'da altı yıl oynadı. Polonya'da oynadıktan sonra transfer ettik. Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı olarak başarılarımız devam edecektir" dedi.

Siyah-beyazlı takımın yeni transferi Zrnic ise gerçekleştirilen imza törenin kendisi için sürpriz olduğunu vurgulayarak, "Bundan önce oynadığım hiçbir takımda böyle ilgi görmedim. Beşiktaş'ın büyük bir takım olduğunu hep duyuyordum. Ekip ilerde daha da iyi olacak. Buraya tecrübelerimle takıma fayda sağlamak için geldim" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Mogaz'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki şansını değerlendiren Vedran Zrnic, "Grupta kaliteli takımlar var. Elimizden geleni yapacağız. En azından gelecek zamanlarda daha tecrübeli takım olabiliriz" diye konuştu.

İmza töreninde konuşan Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat ise Beşiktaş Mogaz'ın, başarılı sezonun ardından Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığını hatırlatarak, şunları söyledi:

"Bu gurur verici bir tablo. Özellikle transfer dönemi çok iyi geçti. Dördüncü yabancı oyuncumuzu transfer ettik. Takımımız çok daha güçlü hale geldi. Zaten üst üste altı kez şampiyon oldu. Yeni transferle birlikte takımımızın çok daha iyi noktalara geleceğine inanıyoruz."


Kaynak: