Son Dakika Haberler

Beşiktaş Futbol Takımı Almanya'da

Eklenme Tarihi: 29.06.2014 - 23:21

Siyah beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı için Almanya'ya geldi Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarını otelin önünde karşıladı

MARİENFELD (AA ) - Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı için Almanya'ya geldi.

Özel uçakla Paderborn Havalimanı'na inen "Kara Kartallar" daha sonra, Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında 10 Temmuz'a kadar sürecek kamp boyunca kalacakları Hotel Klosterpforte'ye geçti. Takımı, otelin önünde tezahürat yaparak karşılayan gurbetçi taraftarlar, futbolcu ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi.

Beşiktaş'tan çok şey beklediklerini ifade eden taraftar Ali Muharrem Fidan, "Burada yaşayan arkadaşlarımız Beşiktaş takımına hasret. Beşiktaş, bu sene transfer yapmadı ve elindeki oyuncuları da kaçırdı. Bu seson başarılı olacağına çok inanamıyorum ama biz takımın değil armanın peşindeyiz, biz Beşiktaşlıyız" diye konuştu. 

Marienfeld'e yaklaşık 200 kilometre uzaklıktaki Solingen'den geldiğini ifade eden Cihan Yağcı da "Beşiktaşımızın buraya geldiğini duyunca, destek vermek ve fotoğraf çektirmek istedim. Beşiktaş'ın Almanya'daki tüm kamplarına gitmeye çalışıyorum. Futbol, basketbol, hentbol deplasmanlarına da gitmeye gayret gösteriyorum" dedi.

-İlk gün dinlenme-

Öte yandan Beşiktaş takımının günü dinlenerek geçireceği belirtildi. Kafile 24 futbolcuyla Almanya'ya gelirken, izinli olan Atiba Hutchinson'ın 1 Temmuz, Tolga Zengin'in ise 3 Temmuz'da kampa katılacağı kaydedildi.

Almanya kampı süresince bölgesel lig takımlarıyla iki hazırlık maçı oynayacak ekip, ilk sınavını 6 Temmuz'da Verl'e karşı verecek. İkinci maç ise 9 Temmuz Çarşamba günü Rödinghausen ile yapılacak. 

Almanya kampının bitimiyle 2 gün izin yapacak siyah beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'nin Leeds kentindeki Yorkshire bölgesinde bulunan De Vere Oulton Hall&Spa Resort'ta sürdürecek. İngiltere kampı, 13 Temmuz'da başlayıp 24 Temmuz'da sona erecek. 

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde 12 gün sürecek Almanya kampının kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Emre Metin, Ersan Adem Gülüm, Tomas Sivok, Pedro Franco, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Serdar Kurtuluş, Tugay Kaya, Ümit Karaal, Necip Uysal, Uğur Boral, Tugay Eyiol, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci, Kerim Frei Koyunlu, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Furkan Yaman, Filip Holosko, Ömer Şişmanoğlu ve Cenk Tosun.


Kaynak: