Son Dakika Haberler

Basketbolda maçın ardından

Eklenme Tarihi: 18.03.2018 - 19:45

Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Kandemir: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Kalan 9 maçımızı final olarak görüyor ve kazanabildiğimiz kadar karşılaşma kazanmak istiyoruz" Anadolu Efes Başantrenörü Ataman: "Oyuncularım mücadele etti, savunmaya çalıştı ama özellikle rakip çok zor atışları sayıya çevirince bir türlü maçın kontrolünü alamadık"



GİRESUN (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında konuk ettiği Anadolu Efes'i 91-87 mağlup eden Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını düşündüğünü söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kandemir, ihtiyaç duydukları bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

Maça iyi hazırlandıklarını aktaran Kandemir, şöyle devam etti:

"Anadolu Efes'in kupayı kazandıktan sonra biraz ritminin düştüğünü biliyoruz. Bugün oyun içerisinde çok mücadele ettik. Bugüne kadar kazandığımız tüm maçlarda rakiplere ciddi bir ribaunt üstünlüğü kurmuştuk, bugün de üstünlük kurduk. Oyuncularımız çok istedi. Çok mücadele ettiler. Geriye düştüğümüz anlarda da maçı hiç bırakmadılar. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum."

Kandemir, ligde normal sezonun tamamlanmasına 9 hafta kaldığını anımsatarak, "Kalan 9 maçımızı final olarak görüyor ve kazanabildiğimiz kadar karşılaşma kazanmak istiyoruz." diye konuştu.



- Anadolu Efes cephesi



Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman ise karşılaşmaya iyi başladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"İlk periyotta oyunun kontrolünü elimize geçirdik ama Yeşilgiresun Belediyespor da hücumda gayet iyi oynuyordu. İkinci periyottan itibaren gerçekten tebrik etmek istiyorum Yeşilgiresun takımını. Mükemmel bir hücum performansı ortaya koydular. Oyuncularım mücadele etti, savunmaya çalıştı ama özellikle rakip çok zor atışları sayıya çevirince bir türlü maçın kontrolünü alamadık. Oyunun sonunda onlar daha iyi oynadı, tebrik ediyorum. Hak ettiler."

Kazandıkları PTT Erkekler Türkiye Kupası'nın ardından rotasyondaki değişiklikler nedeniyle düşüş yaşadıklarını dile getiren Ataman, bu duruma kısa zamanda çözüm bulacaklarını sözlerine ekledi.


Kaynak: