Son Dakika Haberler

Basketbolda maçın ardından

Eklenme Tarihi: 07.01.2018 - 19:30

Galatasaray Odeabank Yardımcı Antrenörü Şen: "Maçın genelinde oyun aklımızın çok iyi olduğunu düşünmüyorum" Banvit Başantrenörü Filipovski: "Hücumda topu çok iyi paylaştık"



İSTANBUL (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında konuk ettiği Banvit'e 91-72 mağlup olan Galatasaray Odeabank'ın yardımcı antrenörü Recep Şen, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şen, "İlk devrenin sonuna doğru oyunu toparladık. Savunma olarak birtakım riskler almak zorundaydık. İkinci yarı yeteri kadar akıllı oynayamadık. Rakibi tebrik ediyorum. Bizden daha akıllı oynadılar. Maçın genelinde oyun aklımızın çok iyi olduğunu düşünmüyorum." diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın oyuncularından Göksenin Köksal ise zor dönemde sahaya kazanmak için çıktıklarını ama iyi oynayamadıklarını belirtti.



- Banvit cephesi



Banvit Başantrenörü Saso Filipovski, kazandıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.

Oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik eden Filipovski, "Hücumda topu çok iyi paylaştık. Bu da bize galibiyeti getirdi. Galatasaray Odeabank'a başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Banvitli basketbolcu Tony Taylor ise topun değerini bilerek oynamanın kendilerine galibiyeti getirdiğini aktardı.


Kaynak: