Son Dakika Haberler

Basketbolda maçın ardından

Eklenme Tarihi: 06.01.2018 - 17:30

Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Çıvgın: "İyi organize olamadık" Muratbey Uşak Başantrenörü Bekir: "Bizim için güzel bir galibiyet"



İSTANBUL (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında konuk ettiği Muratbey Uşak'a 84-78 mağlup olan Demir İnşaat Büyükçekmece'nin başantrenörü Özhan Çıvgın, çok kötü oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Çıvgın, müsabakaya istedikleri gibi başlayamadıklarını belirterek, "Kaybetmememiz gereken bir maçtı. İyi organize olamadık. On sayı geri düştük, farkı kapatarak geri geldik ama bu kadar fazla top kaybı yaparsanız maçı kazanamazsınız." ifadelerini kullandı.

Demir İnşaat Büyükçekmece'nin oyuncusu Burak Can Yıldızlı ise "İyi başladığımız bir maçı yaptığımız kolay top kayıplarıyla kaybettik. Önümüzdeki Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmasına hazırlanacağız." diye konuştu.



- Muratbey Uşak cephesi



Muratbey Uşak Başantrenörü Aziz Bekir, çok önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.

Üçüncü çeyrekte iyi oynadıklarını aktaran Bekir, "Bizim için güzel bir galibiyet. Önümüzdeki hafta Trabzonspor maçını kazanabilirsek bu galibiyet daha anlamlı olacak. Üçüncü çeyrekte rakipten 16 sayı fazla attık. Farkı kapattılar ama sonuna güçleri yetmedi. Çok şükür kazandık." şeklinde görüş belirtti.

Muratbey Uşaklı basketbolcu Şafak Edge ise iyi bir performans ortaya koydukları maçta galibiyeti hak ettiklerini kaydetti.


Kaynak: